Statistici despre penis si testicule, avem.

Cica “cand vine vorba despre sex, statisticile incing atmosfera”. Fix! Chiar stateam de ma gandeam ce-ncinge atmosfera cand e vorba de sex. Statisticile, evident! Nu!
Ba, n-am nimic cu nimeni dar pot sa jur ca patru din doua articole de pe net sunt despre sex, penis, testicule si uneori vagin. Da’ mai mult despre penis, testicule si sex pentru ca, aparent, mai toate ne… multumitele scriu pentru tot felu’ de www-uri. Am ales sa marsez pe formula “www-uri” pentru ca pur si simplu nu se mai gasesc formule compacte care sa acopere diversele domenii stiintifice (pam-pam!), de care se leaga mai toate site-urile din Romania. Drept e ca nu-i prea roz treaba nici pe-afara dar acolo stam ceva mai bine la raportul dintre www-uri si nise.
Bun. Azi zic sa scriem treburi incendiare, ca-i luni, si daca nu-i cu sex nu se excita firu’ ierbii. Si subiectul mi-l serveste Raluca Cristea care scrie enciclopedii sexuale pentru divahair.ro. Despre tesutul penisului, pulsatiile lui, despre viteza maxima a ejacularii, despre erectii in timpu’ somnului, despre distanta cea mai mare la care un barbat a aruncat sperma in timpul ejacularii, despre testicule si multe altele. Treburi serioase.
Pe scurt:

viteza maxima de ejaculare

Uite un motiv in plus sa porti prezervativ. Sa nu de-a dracu’ sa treci prin dansa cu viteza aia.

distanta cea mai mare la care un barbat a aruncat sperma in timpul ejacularii

Pot sa jur ca nu credeam ca exista un astfel de top. Sun curios daca nenea asta ce-a inregistrat recordu’ e vreun atlet din Africa. Si acum veti spune ca sunt rasist. Nu sunt, da’ ceva-mi spune ca trebuie sa fi atlet pentru o astfel de performanta, si sa vrei s-o inregistrezi, culmea.

proces de producere a spermei

70 de zile? Mno, mai bine facem o tocana. Sau o ciorba. Sau niste mici. ­čśë

penis maini nas

Huh! Myth busted!

Si chiar cand ma-ntrebam de unde si-a cules tanti asta informatiile:

cercetatorii britanici

Mno, acum stim o treaba. E cu cercetatorii britanici.

Si ca sa ne convinga fata ca s-a documentat din mai multe surse, c-asa-i frumos:

cercetatorii finlandezi

Drept e ca asta-i probabil singuru’ articol ce l-am gasit pe net unde se invoca cercetatori finlandezi. Si asta treaba buna este.

Mno, se pune c-am excitat firu’ ierbii la baza, de luni chiar?

Mai multe mega informatii gasiti la sursa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *