Țâțe vs. Frunce, Arad vs. Timișoara pt. Capitala Culturala Europeana

La un moment dat, cica a zis ministrul culturii, Daniel Barbu pe numele-i, ca sustine Timisoara pt. Capitala Culturala Europeana.  Tare, zic. Nu stiam. Acum, in primul rand ca nu stiam cine-i ministrul culturii. Aflat-am azi. In al doilea rand ca subiectul nu-i chiar de prima pagina dat fiind faptul ca candidatura-i (asa am vrut) pentru Capitala Culturala Europeana in 2021. Decat peste opt ani adica. Opt! Da’ uite ca ministru’ la cultura romana, care nu stiu daca are sa patroneze ministerul asta mai mult de un an-doi, la cum se misca lucrurile pe la noi (uite rima!), a ales sa se pronunte. Si atat de tare a suparat-o nenea ministru pe o anume Ana Cubaș, modeala, din Arad, catindat (asa am vrut) la titlu’ de Capitala Culturala Europeana, de si-a dat jos toalele. Dar nu oricum. S-a dus, sumar imbracata, pan’ la cimitirul din proximitate (banuiesc), cu un  pozator deselerist dupa ea, ca sa-si arate tățele in timp ce tine o pancarta pe care scrie (ATENTIE!): ”DAR EU AM CU CE DOMNULE MINISTRU!!!”. Si cica toata treaba asta il are ca initiator pe un anume designer de bijuterii, Adrian Haiduc pe nume. Treaba cu schepsis, nu gluma.

arad capitala culturala europeana

Pozele:

arad capitala culturala europeana 2021

Si zis-am eu ce-am zis despre gara mare din Arad, despre agricultura locala si alte cele, dar acum m-am convins. Arad merita sa fie Capitala Culturala Europeana in 2021! Avem cu ce, frate! Duduie cultura-n sat! Manifestul cultural zguduie pana si cimitirele!

Bravura a fost prezentata pe ARQ, cel mai site de stiri din Arad, cu titlul de exclusivitate. “Stirile care te desteapta” serveste ca motto la site-ul asta, da’ io zic ca “Stirile care te scoala” ar fi ceva mai potrivit genului de exclusivitati de care se bucura.

sursa

*folosit-am niste diacritice la articolul asta ca deh, țâțele nu-s țâțe fara ”ț” si ”â”. 😉

Comments

comments

9 Comments

 1. Reply
  Mihnea Iuga March 26, 2013

  Tendențios articol Gabriel. În primul rând, de unde știi tu că fata-model nu se referea la bretonul dânsei? 🙂

 2. Reply
  Florin Ruşanu March 27, 2013

  Băi, deci dacă zic că nu-s de acord ca Aradu’ să fie capitală europeană culturală, vine o gagică să-mi arate ţâţele? Ok, nu-s de acord!!!

 3. Reply
  verdedeparis April 1, 2013

  Bai proasta care esti tu prost, daca simti nevoia sa iti dezvelesti nurii (intr-un cimitir? really? chiar nu spune nimeni nimic de faptul ca au facut poze in cimitir? :|) macar fa-o pe bani, proasta care esti tu needucata si taranca.
  De unde dracu’ le gasesti? Si pe homosexualul asta de unde l-ai scos? Cum s-au gasit mai toti poponarii designeri si cur*** sa fie din Arad? Cum?

  • Reply
   Gabriel Gorgan April 1, 2013

   Tre’ sa recunosti ca am un al VI-lea simt cand e vorba de “cultura aradeana” 😀

 4. Reply
  verdedeparis April 1, 2013

  Aici nu am ce comenta, in sfarsit :))) Intr-adevar, ai un simt aparte ptr aceasta categorie :))) Parca toti stiu ca ai blog si trag inspre tine sa ii ridiculizezi. ‘Lasati prostii sa vina la Gorgan’ 😀

 5. Reply
  verdedeparis April 1, 2013

  Ca sa pastram tema pascala, zic 😀

 6. Reply

  […] Si as putea sa jur ca Aradul vrea sa ia locul Caracalului, orasul celor sapte minuni. Spun asta pentru ca pana de curand candida pentru Capitala Culturala Europeana. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *