Vine “I Made This!”, editia a II-a la Polus Center Cluj!

Prima editia “I Made This!” din 2013, a II-a in Cluj Napoca, nu se lasa asteptata!

12.04 – 14.04.13 este perioada, 10:00 – 22:00 este programul, Food Court este locatia, Polus Center este gazda. Asta ca sa fiu scurt si la subiect. Foarte scurt chiar. 😉

Ce aduce nou editia asta?
O zi dedicata aproape eclusiv DIY (do it yourself)- ului si manufacturii! Adica vineri, prima zi de festival, de la 10:00 la 22:00 aveti oportunitatea sa va faceti singuri bijuteriiile, sa luati parte la felurite workshop-uri, sa vedeti cum se fac tot felul de bijuterii, sa aflati ce tehnici se folosesc pentru a obtine cele mai frumoase bijuterii handmade si, in aceasi masura, sa vedeti artistii la munca. Si sa le admirati rezultatele, bineinteles.

Festivalul “I Made This!“, caci targ/balci n-o sa fie, va propune o expozitie cu vanzare in zilele care urmeaza. 13.04. si 14.04.13 sunt zile de shopping in Food Court. Suna cumva ciudat, ce-i drept, dar cred ca va fi o treaba buna. Sunt sigur de asta.

Detalii se vor publica pe WWMP.ro, site-ul oficial al asociatiei care coordoneaza acest proiect, si se pot solicita la adresa de mail: imtfestival@gmail.com. Alte date de contact aici.

Eu promit sa public toate noutatile si aici. In curand, vorba aia. 😉

UP-DATE: Si nici n-am publicat bine articolu’ ca am uitat sa va rog sa sustineti acest eveniment.
Pune acest banner ca si cover picture pe Facebook-ul tau si recomanda-ne! Promit sa saru’mana! 😛

i made this ii polus center cluj

 

UP-DATE: Avem banner nou!

banner imt cluj aprilie

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] care lucreaza in centrul comercial Polus, care stia despre creatiile doamnei i-a povestit despre festivalul de manufactura si artizanat I Made This – IMT, eveniment gazduit de Polus si coordonat de, ati ghicit, je. Si m-a sunat negresit. Si as putea sa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *