Fara Stirile PRO TV viata e pustiu!

Bai, fara Stirile PRO TV viata e pustiu! Pe bune! Trebuie sa ma abonez la newsletter-ul lor. Musai!
Sa va povestesc, ca sa nu va trimit la ei pe pagina. Promit sa nu denaturez, dar sa comentez n-am sa ma abtin! Si pentru veridicitate, facut-am niste print screen-uri. Sa nu-mi aud vorbe pe net, zic.
Bun, sa-ncepem cu-nceputu’:

Stiri din ardeal:

stiri din ardeal

Trecand peste observatia-mi de mai sus, treaba subliniata cu sageata rosie, ironica mi se pare si pozitionarea lui Putin langa maciuxerii aia doi din stanga. Ambele casute par sa promita show! ­čśë

Cica: “Vladimir Putin: “Un razboi in Coreea ar face ca Cernobilul sa para o poveste pentru copii”

vladimir putin cernobilMa, din cate stiu eu, Cernobilul este deja atat o poveste pentru copii, cat si o poveste cu copii. De unde si binecunoscuta expresie “copii ai cernobalului”, stigmat care descrie urmarile catastrofale ale exploziei reactorului 4 din 26 aprilie 1986.

Tot din ardeal: “Perchezitii la elevii care s-au filmat in timp ce intretineau relatii intime in incinta scolii”.

elevii care s-au filmat in timp ce intretineau relatii intime

Pe sistemu’: cum n-au gasit dildo-urile si strap-on-urile la fata locului, s-au deplasat la domiciliul elevilor. ­čśŤ

Stirea la care am ras vreo 5 minute continuu suna cam asa: “Partida Romilor Cluj cere Guvernului ca 8 aprilie sa fie declarata zi libera pentru membrii etniei”.

partida romilor Cluj

Titlul asta este absolut genial!!! Si elementele din aceasta stire sunt absolut fenomenale. Un astfel de titlu, asociat cu poza cu care este asociat, si cu imaginea generala a romilor, dar si cu Clujul, n-au cum sa nu te faca sa nu bufnesti intr-un ras isteric.

Din categoria stiinta, ni se serveste urmatorul titlu: “Un om de stiinta sustine ca moartea nu exista: “Totul este doar o iluzie”. Ce se intampla, de fapt”

un om de stiintaPai, si BOR-ul ce tot explica de cativa ani incoace???

Din categoria monden: “Marius Moga a ÔÇťadoptatÔÇŁ cinci pustani si vrea sa-i faca mai cunoscuti decat trupa Backstreet Boys”

marius moga backstreet boysTitlul asta e perfect, jur! Pe bune ca Marius Moga in aceeasi propozitie cu Backstreet Boys mi se pare ca suna perfect. Si mai bine asa decat sa-i lase de capu’ lor pe pruncii aia. Dracu’ stie, poate se apuca si ei de facut filme porno!

Sa-ncheiam pe ton international: “Ambasadorul Marii Britanii: Copiii din Ferentari au potential”.

ambasadorul marii britaniiMno, spune asa frate! Copii din Ferentari au potential, ma! Dac-o spune Martin Harris, ambasador la tara care duce doliu greu azi, spun ca-i treaba buna. Eu zic sa le gaseasca si-un loc de munca la curtea reginei. Pe bune! Sa fructifice dansu’ potentialu’ copiilor din Ferentari.

Stirile astea le gasesti, in exact formatul prezentat de mine mai sus, la sursa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *