Gropile din Romania au acum aplicatie de mobil dedicata

Gropometru ii zice si este o aplicatie pentru mobil la inceput de drum. La inceput de drum plin de gropi, zic. Aplicatie asta pur si simplu mi-a facut ziua mai frumoasa. Nu, nu conduc, n-am masina si nici planuri sa m-apuca de sofat n-am dar ideea unei aplicatii de mobil care sa numere gropile din Romania e mult, mult prea tare. Mult prea tare! O varianta digitala a romanestii tehnici de incercuire a gropilor pentru o vizibilitate mai buna astfel incat soferii sa le poate evita. Mult prea tare! Avem o aplicatie dedicata gropilor. Buei, o astfel de informatie n-are cum sa nu-ti faca ziua mai frumoasa.
Si acum, atentie ca dau de la sursa:

Ce spun autorii despre Gropometru?

salveaza-ti suspensia gropometru

Si pentru ca gropometrul inregistreaza gropile pe care nu reusesti sa le eviti, uite ce poti face cu cele de care te-ai eschivat:

raporteaza gropile

Si chiar daca la inceput de drum, aplicatia pare sa dea rezultate, de unde si Gropoharta – harta gropilor din Romania:

harta gropilor din Romania

Buei, mai multe gropi decat carosabil! Si asta acum doar, la inceput. Daca aplicatia asta va ajunge pe toate smartphone-urile din Romania nici nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa se intampla. Si nu va faceti griji, aplicatia asta n-are sa faca mai mult decat sa starneasca umorul si gura lumii si sa faca subiect de barfa la popasuri, birturi si (ATENTIE!) pe Facebook. Da, pe Facebook! Uite de ce:

posteaza gropile pe facebookSi pana n-o sa faca astia si check in point la fiecare groapa, n-o sa fiu impresionat! Sau macar un contor ca-n jocuri, cine reuseste sa faca 100 de km fara sa dea-n vreo groapa sa primeasca un mesaj de tip flawless driving. Gen!

P.S.: Astept varianta pentru pietoni!

 Aici inventia -> sursa

Comments

comments

5 Comments

 1. Reply
  Gropometru April 29, 2013

  Multumim de articol, ne bucura mult sa citim astfel de reactii.

  La cat mai putine gropi,
  Echipa Gropometru

 2. Reply
  JMarius April 30, 2013

  Bre, am crezut initial ca e o gluma cand am vazut asta cu gropometru. Am fost nitel surprins cand am aflat ca e pe buna. As avea si eu cateva mii de gropi de raportat, la cat am umblat in ultima vreme prin tara 🙂

  • Reply
   Gabriel Gorgan May 7, 2013

   Pai, gropometreaza-le! 😉

   • Reply
    JMarius May 7, 2013

    Da, deja am inregistrat vreo cateva prin Bucuresti si pe autostrada 🙂

 3. Reply
  Gropometru May 7, 2013

  @JMarius – multumim de ajutor in inregistrarea si identificarea gropilor.

  La cat mai putine gropi,
  Echipa Gropometru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *