Sindromul Greuceanu sau ce fac femeile din barbati

Ca femeia da barbatu’ peste cap se stie. Se stie si ca n-o sa te dea ea peste cap propriu-zis, o sa te dai tu singur de dragul ei. Important insa este sa nu te dai peste cap in stil Greuceanu! Sa nu faci tumbe, cum ar zice melteanu de mileniu nou. Nu trei! De ce? Pai, Greuceanu de fiecare data cand se dadea peste cap de trei ori se tranforma ba intr-un proumbel, ba intr-o musca. Musca cade (asa am vrut!) din start, niciunei femei nu-i plac mustele. Daca da dracu’ si dupa ce te da femeia peste cap de trei ori te transformi in musca, ai belit-o! Porumbelu-i treaba faina, la inceput! Ii o pasare gingasa, nu foarte elitista, si daca-i si alb pe deasupra, ai topit-o pe fata. Doar ca porumbelu-i fie postas, fie pasare de companie, suplinitor de papagal, indiferent de optiune insa, la un moment dat porumbelu’ trebuie pus in libertate.

In concluzie, orice faci, nu lasa femeia sa te dea peste cap de trei ori! 😉

Cam asa s-ar traduce sindromu’ Greuceanu, sindrom care se intalneste in lume sub felurite denumiri, cea mai populara si usor de recunoscut denumire fiind formula “nu mai esti ca la inceput!“. Si scris-am treaba asta pentru ca mi-a trecut prin cap si pentru c-am vrut sa va impartasesc revelatia-mi. Si pentru ca toate-s vechi si noua toate!

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    magda April 27, 2013

    cica “trebuia sa te gandesti la asta acu’ 15 ani”…corect!

  2. Reply
    Vlad Iuga April 30, 2013

    Plusuri si minusuri, nemultumirile sunt de ambele parti de cele mai multe ori. Complacerea nu este cea mai potrivita pentru sufletul participantilor intr-o relatie (ca sa folosesc cuv asemanatoare specialistilor in traficul rutier :P).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *