Adevarul despre femeile urate

Vad zilnic tot felul de ‘nemultumite’ care sunt oripilate de ‘zanele’ atarnate la bratul centegenarilor. Mesajul? Uite ce se intampla daca nu inveti!

Mno, hai sa clarificam o chestie:
Uratele nu trebuie sa invete pentru a evita astfel de situatii. Nu! Uratele trebuie sa invete pentru ca nici centegenarii n-au sa le cumpere vreo poseta vreodata!  Ele trebuie sa-nvete ca sa poata excela si, la varsta potrivita, sa-si agate ele un centaur la-ncheietura. Punct!

Femeile urate sunt ca barbatii cu “ego”-ul mic. ‘Oameni de cariera’ adica.

Si nu, nu sunt nici misogin, nici arogant, nici nesimtit. Fac un exces de sinceritate in raport cu fatarnicia si aroganta fetelor cu un design neglijabil! Caci unde design-ul lipseste, dotarile tehnice sa ne imbucure, vorba aia!

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  verdedeparis June 30, 2013

  In primul rand … ce inseamna o femeie ‘urata’? Pentru ca din punctul meu de vedere o femeie urata e o femeie proasta. Pentru mine prostia (adica lipsa de educatie, mahalagismul, vulgaritatea etc.) le face urate si pe cele mai zane dintre zane, asa ca poate ar trebui sa te explici putin. Si in plus, sunt sigura ca stii asta deja, dar vad ca nu a comentat nimeni si ma roade: uratenia e relativa in functie de trendurile sociale in materie de aspect fizic.

  In al doilea rand: sa ma astept ca toate femeile de cariera sa fie urate? Generalizarea asta, Gabi.. e.. nu stiu, nu pare sa iti stea in fire, de ce tocmai acum? E ca si cum blamezi femeile de cariera pentru ca in loc sa se deprime prin comparatii cu alte individe, au decis sa isi flexeze muschiul creierului si sa faca ceva mai important cu viata lor (mai important decat sa faca respiratie gura la gura unui babalac, zic). Eu vreau cat mai multe femei urate atunci! Cat mai multe femei urate care culmea, lupta entru drepturile femeilor frumoase si proaste care sunt violate si batute de gunoaiele cu care umbla si in timp ce ele traiesc bine mersi de pe prostia lor, uratele alea de cariera fac societatea un loc tolerabil in care sa existe in sfarsit egalitate de sanse intre sexe. Ce lume nedreapta..

 2. Reply
  Rose August 9, 2013

  Cu astfel de femei ma confrunt eu zilnic. Cand o sa inteleaga aceste ‘femei’ ca a fi frumoasa nu este sinonim cu ‘a fi proasta’ si nici cu ‘a fi o femeie usoara’. Pur si simplu nu vor sa accepte ca o femeie ca mine, da , o femeie frumoasa ca mine este si desteapta, educata si fidela intr-o relatie, da vorbesc despre o singuraaa relatie in toata viata ei de femeie frumoasam pe cand ele urate fiind schimba barbatii ca pe sosete, beau pana lesina prin cluburi inca din adolescenta.
  Din pacate asa este societatea noastra, mai nou aud si barbati care isi creeaza tot felul de tipare standard de femei: ‘Aaaa pai alea care arata bine sunt …..asa ca mai bine imi iau una mai putin frumoasa, dar de casa….’ si tocmai ca am in jurul meu astfel de barbati care si-au luat la casa astfel de specimene urate care numai de casa nu le pot numi,.,,,si care cand deschid gura ii fac de mirul lumii in societate…

 3. Reply
  Monica August 29, 2013

  Totusi, eu cred am inteles 🙂
  Desi as mentiona ca o femeie cu adevarat desteapta stie ca daca se epileaza, spala, piaptana si alte alea inainte de a iesi din casa, va fi privita mai bine decat daca ii arata bratele ca aricii la prima pala de vant (da, sustin femeia fara mustati si par pe maini, bleah!) Un pic de zambet, mai putina acreala, overtime alternat cu cate o carte de suflet si un barbat interesat (daca nu, schimba-l!) si esti sigur si frumoasa, si desteapta. Chill!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *