Astea ne vor plati noua pensia!

Si iesit-am ieri la o cafea cu o draga si veche prietena. Gagica, plina de umor si spirit critic, imi povesteste de o ieseala la un “club” de prin Arad unde gasit-a numa’ reprezentanti de seama ai patriei. Pe doua distinse le-a imortalizat cu aifonu’ si, aratandu-mi poza, a excalamat: “uite, astea ne vor plati noua pensia!
Ceva-mi spune, si arborele genealogic ar trebui sa-mi confirme ca distinsele se trag din ema sitapead, stalpul natalitatii in Romania.

astea ne vor plati noua pensia
sursa foto: o gagica

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  verdedeparis June 1, 2013

  Hai ca tu esti rautacios, GG! Vrei sa spui ca aceste distinse domnisoare nu muncesc? Muncesc f mult probabil, dar e in orele noptii cand oamenii onorabili dorm. Si in plus, ce-ti trebuie scoala cand poti sa bagi in tine ca batoza (dublu sens, haha) si sa faci fundul cat un Beetle?

 2. Reply
  Vlad June 2, 2013

  @Gabriel:pensia ca pensie, sa ti-o plateasca, mai ales daca te astepti ca ele sa cotizeze… dar unde este domne deontologia? Vrea poporu’ si punctul lor de vedere 😛

  @verdedeparis, I see what you did there with the car model LOL

 3. Reply
  Octi June 24, 2013

  Noi le plătim acuma educația. O să culegem fix ce-am semănat.

 4. Reply
  verdedeparis June 30, 2013

  @Vlad: :)))

  @Octi: Felicitari, foarte inteligent comentariul, multumesc. Rar mai vad cate asa ceva.. ma bucura efectiv inteligenta, mai ales in vremurile acestea in care se vorbeste cum se vorbeste.

  Ma scarbeste poza asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *