Nu mai pot cu

Deci, nu mai pot cu oamenii care considera ca ai tupeu daca spui lucrurilor pe nume! Sau ca esti rau (vezi Doamne)! Nici cu aia care confunda sinceritatea si onestitatea cu aroganta! Clar nu mai facem diferenta intre obraznicie si aroganta, da’ dam cu paru’! Pe bune, ma?

In plus, nu mai pot nici cu aia care cred ca daca ai ceva de spus, si-o spui cu toti plamanii, inseamna ca ti-o cauti cu lumanarea. Pe bune, ma? Adica stai si coci ca (vezi Doamne!) nu-i frumos sa zici anumite lucruri. Ba unde mai pui ca unii-s atat de prosti incat sa creada ca karma (asa am vrut!) o sa le rezolve problemele. Astia-s aia care au luat viralele de pe Facebook, alea cu “karma is a bitch“, mult prea-n serios. Si mai sunt niste unii care au impresia ca Dumnezeu n-are nimic mai bun de facut decat sa-i razbune. Pe bune, ma?

Si pe net e mai rau! Pe aia care se comporta ca zanele-n online nu-i mai suport. Adica da o ciorba, da un mic, da un cico, un piscot si-o cafea ca te ung eu cu vorbe de bine si gugle n-are decat sa ma creada pe cuvant, ca “karma is a bitch” si n-ai ce-i face. Ce mai conteaza natura umana adevarata a omului? Totul se vinde, punct! Totul se cumpara, punct! Si macar daca ar mai face pretu’ diferenta! Ne-am intors la trei la leu si doi de-a fitea. Mai mega oferta ca asta n-ai unde sa gasesti! Pe bune, ma!

Si nu, n-am o suparare anume acum. Am o mahnire generala care si-a zis sa zburde-n cateva randuri (si) pe blog. Si n-are sa-mi treaca. Pe bune!

Si stiu ca-s prost. Dar cand ma uit in jur numa’ curaj nu prind!

#numazic

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply
    verdedeparis June 1, 2013

    Da-i dracu’ de fraieri lasi, demoazele pudibonde si yoghini interesati de echilibru. Daca nu vbesti impotriva nedreptatii, prostiei etc. esti partas la ea. Si atunci e si mai rau.

  2. Reply
    Mihnea Iuga June 3, 2013

    Pentru portiunea de karma is a bitch, as putea sa-ti ofer multe exemple *cu printscreen* de cate persoane interpreteaza asta ca serviciul lor personal de razbunatori. Dar ai scris-o mai bine decat orice imagine: „au impresia ca Dumnezeu n-are nimic mai bun de facut decat sa-i razbune.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *