Cluj Arena Music Fest cu rele si bune

Intamplarea face c-am ajuns si eu p-acolo, la Cluj Arena Music Fest adica. Ei bine, in cazul meu “intamplarea” s-ar traduce Ioana si Bobo, niste foarte frumosi, si foarte simpatici carora le tare multumesc. Si daca tot am ajuns p-acolo si defectu-mi profesional trece pe auto la prima scanteie de ERROR, zis-am sa va povestesc si voua, pe (cat se poate de) scurt, cate ceva despre evenimentul asta.

Pe (cat se poate de) scurt, dupa cum spuneam:

Pentru un eveniment (care se vrea) atat de mare, organizatorii nu prea si-au dat silinta. Mizat-au pe zvonistica si pe capete d-afis caci campania de promovare lasa de dorit. Si nu spui doar ca afisele apareau razlet pe ici colo, spui si ca dizainul nu se ridica la standarde. La o prima intersectie cu afisul puteam sa jur ca e vorba de niste trupe de tribute care concerteaza intr-un garaj. Mno, bun si-asa!
Accesul pe stadion se facea greoi, usor neorganizat si tehnic neclar. Intrai si te duceai intra-colo! Da nu spui ca copii (asa am vrut!) de la intrare, caci de niste copii era vorba, nu erau politicosi si nu se straduiau sa compenseze pentru neclara repartizare.
Berea si restul beuturilor se dadeau la troc, pe baza de jetoane. Bun, doar ca cozile (asa am vrut!) erau interminabile iar eu pus-am mana pe-o bere, la plastic si nu prea stralucita de altfel, dupa a II-a melodia Deep Purple si treaba asta-ti lasa un gust amar. Si gustul amar, hameiul nu-l spala! Revenind la concert, Deep Purple n-au multumit fanii. Multumit-au (oarecum) multimea insa fanii adevarati, roacker-ii veniti de prin tara, conclus-au:

“no child in time, no fun!”. Si ma alatur valului, “smoke on the water” is not enough!
Venit-a ziua a II-a si zis-am sa vad tot programul. Inceput-a treaba pe la cinci si un pic, cu cateva sute de oameni p-acolo. Presa. Inceput-a cu “Alex Velea care-ti mangaie pielea” – citez artistul. Continuat-a cu Antonia, Delia, interventii Pacha Man, si un show Smiley cu gasca-i (Don Baxter, Cabron si Pacha Man, again!). Si oricat as vrea sa-l hulesc pe Smiley asta, n-am cum. Omu’ face o treaba buna, munceste si se vede. Si dintre toate vedetele noastre de carton, Smiley isi merita aplauzele! Ah, sa nu uit, cantat-a si Stefan Banica cel Jr., pe a carui muzica dansat-a SMURD-ul cum n-ai mai vazut! Banica flirta cu microfonu’ in timp ce toate camerele, telefoanele si obiectivele imortalizau medicii de la urgente. Dupa ce-am vazut-o si pe asta, conclus-am: mai exista speranta in sistemu’ medical!
Pe la septe iceput-a sa ploua. Cate putin. Si cum eram eu tare tantos in tricou, ma pregateam de-o spalatura zdravana, compliments of Ilie, insa organizatorii s-au mobilizat si s-au apucat relativ repede de impartit prin public niste pachetele cam cat un sapun, o ciocolata, o inghetata, pachetele care s-au dovedit a fi niste pelerine uni-folosibile de mare ajutor. Mno, cu treaba asta m-au cucerit!
Si “iubi forti” nu mi-au placut.
Punct!

The End!

cluj arena music fest

Comments

comments

4 Comments

  1. Reply
    Călin June 9, 2013

    bag de seamă că ai veletăţi de kamikaze. treaba ta…

  2. Reply
    ananas June 9, 2013

    exagerezi cu vocabularu’ tau, esti greu de urmarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *