De spus despre Electric Castle sau recenzie de cativa volti

Inceput-a in cea ma lunga zi din an, sfarsit-a in ziua in care luna fu cel mai aproape de pamant, numitu-s-a Electric Castle si Festival de muzica electronica iesit-a, zic.

Ei bine, trecut-au mai bine de 24 de ore de cand a luat sfarsit Electric Castle, probably the best fest in Romania. Si nu cred ca exagerez. Pe bune! Mai ales daca luam in considerare ca, in genere, eu is ala care baga de vina la mai toate evenimentele mari. Treaba e ca evenimentul asta a fost organizat impecabil. Impecabil am zis! Drept e ca s-au plans niste unii, ba ca-s cozile prea lungi, ba c-a plouat si i-a udat maieu’, ba c-a fost prea-mbulzeaza si furat-au junioarele doza necesara de O2 care sa le oxigeneze creieru’. Daca e sa ma-ntrebati drept, pana si ploaia de sambata parca facea parte din logistica evenimentului. Fulgerele completau jocul de lumini iar Morcheeba, trupa care prins-a punctu’ culminant al ploii, se-mbina cu ploaia ca vodka cu sucul de rosii, parerea mea.

Si s-au chinuit presarii sa faca fata evenimentului, sa pozeze artistele din glezne pana-n cel mai razlet fir de par in loc sa topaie-n public. Spun asta pentru ca eu, personal, preferat-am sa ma bucur de eveniment, sincer va spun. N-am facut mii de poze, sute de MP4-uri, si alte digitale, ci preferat-am sa ma bucur de ceea ce multi numeau un posibil Woodstock de Romania, in varianta electro.

De plictisit nici nu se poate pune problema. Locul era impanzit de spatii care mai de care. Orice filantrop, hipster, rapper, hauser, drumnbasser, rocker, jazz man, ghertoi sau bastinas putea cu usurinta sa-si gaseasca un colt care sa-l coafeze.

Eu mi-am permis sa fac cateva vlog-uri, ca long time no vlog, si dat-am in balbe in fiecare episod. Cum credeam c-am gasit o buba, cum imi dadeam coape cateva ore mai tarziu cand ma lumina Sfantu’ si-ntelegeam si eu care-i faza, vorba cantecului. Si cand spun “vorba cantecului”, ma refer la fenomenu’ “care-i faza” de pe vremea cand Cassa Loco mai cantau si ei pe la nunti-botezuri.

Si ca sa nu inchei intr-un ton uber laudativ, pot spune ca duminica mi-a dat Gojira motiv de huleala. Adica buei, cum Dumnezeu sa intri dupa Pendulum cu noul hit Deliric? Pe bune acum, de ce ai face asa ceva, Gojira? Mai tre’ sa zic ca au migrat toti la dance garden si au ramas doar paharele de bere la scena mare?

Spui sincer ca daca asa le-a iesit baietilor de la Boiler Events prima editie, nu vreau sa-mi imaginezi ce-o sa debiteze pentru la anu’, dar pot sa spun ca abea astept! Bravos domnilor!

Si pentru cei care vor spune ca-i prea vag articolul asta, sa enumeram cate ceva:

 • 1. Prezentare eveniment (design, materiale publicitare, comunicare media si social media, interactiune):
  9, 99
 • 2. Locatie:
  9, 99
  * as fi dat zece cu stelute si coronita dar va explic mai jos care-i treaba.
 • 3. Organizare/ logistica:
  9, 99
  * si v-ati putea plange de cozi si alte cele dar fiti sinceri cu voi si luati in calcul miile zeci care au fost p-acolo.
 • 4. Sonorizare si lumini:
  9, 99
  * si sarit-am repede cu gura la faptul ca scenele n-aveau ecrane pentru visuals dar la ce jocuri de lumini si fumuri au fost p-acolo, ma gandesc s-o pui de-un mea culpa. 😉
 • 5. Line-up:
  9, 99
  * drept e ca au fost cateva scapari dar organizatorii n-au in responsabilitate play-list-ul artistilor asa ca, sa fie cu pardon.
 • 6. Food/ beverages:
  9, 99
 • * si nu va mai legati de cozi si preturi ca la grajdurile bontenilor se practica un adaos demn de Bamboo!
 • 7. Agrement:
  9, 99
  * cu de toate!
 • 8. Grupuri sanitare:
  9, 99
  * stiu ca mai putea pe la pisoare dar, again! miile zeci si-au facut simtita prezenta.
 • 9. Promotii/ gratuitati:
  9, 99
  * serveai inghetata cu tigari, tigari cu tatratea si shot-uri fosforescente de sa nu-ti rateze buza de jos fiecare picatura.
 • 10. Paza/ protectie:
  9, 99
  * nu mai huliti ma, ca n-am vazut chel sa gatuie pe careva!

Nota:
Taiat-am 0, 01 de la fiecare nota din cauza lui Gojira, pentru ca cum Dumnezeu sa-l inviti pe Deliric pe scena sa-si promoveze noul (s)hit dupa prestatia celor de la PENDULUM, care i-au urmat pe  A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS, precedati de TELEPOPMUSIK?!?

P.S.: Si dat-am si eu un bilet la Electric Castle, cado! Gratis, dar nu degeaba! Si uite asa l-am luat cu mine si pe Comanescu Andrei Mihai la Morcheeba, pe ploaie. 😀

Comments

comments

3 Comments

 1. Reply

  […] preciza și Entertrainer.tv, logistica necesară organizării unui asemenea festival într-o asemenea locație a fost enormă, […]

 2. Reply

  […] Electric Castle Festival ✓ Recenzie Electric Castle vs Bonțida ✓ Impresii ~LIVE de la Entertrainer.tv ✓ A sosit timpul pentru ceva mai neconvențional! Încurajați de faptul că Electric Castle […]

 3. Reply

  […] Electric Castle Festival ✓ Recenzie Electric Castle vs Bonțida ✓ Impresii ~LIVE de la Entertrainer.tv ✓ A sosit timpul pentru ceva mai neconvențional! Încurajați de faptul că Electric Castle […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *