I MADE THIS revine la Arad!

Dupa o pauza de aproape doi ani, festivalul de manufactura si artizanat I MADE THIS revine la Arad! Si va spui sincer ca-i la rugamintea publicului si artistilor care i-au simtit lipsa si care, pe parcursul acestor doi ani, m-au tras de urechi pentru ca l-am mutat la Cluj.

Ei bine, anul acesta, dupa multe discutii si lungi taraganari (vorba vine), decis-am impreuna cu echipa IMT sa facem o editie speciala de vara la Arad, editie care va fi gazduita de Galleria Arad, mall-ul din cartierul aradean Aurel Vlaicu. Si ne punem speranta ca-n weekendul evenimentului sa reusim sa umplem culoarele mall-ului de culoare si voia buna (daca-mi permiteti formula) pentru ca I MADE THIS nu este doar un targ de handmade, este un eveniment calduros dedicat artistilor, artizanilor si iubitorilor de manufactura.

Pe scurt:

Gazda evenimentului este Galleria Arad, asa cum v-am mai spus, perioada este 26.07 – 28.07.13 iar programul evenimentului coincide cu programul mall-ului, zilnic de la 10:00 la 22:00 adica. Si mai trebuie mentionat, pentru cei interesati sa participe, ca taxa de participare este de 100 ron, valabila pentru toata perioada eveimentului, si gazda pune la dispozitie suport logistic (masa si scaun). Detalii si inscrieri la imtfestival@gmail.com.

Materialele publicitare sunt inca in lucru dar promit sa revin cu un later edit la acest articol in momentul in care sunt gata.

UP-DATE: Aparut-a afisul I MADE THIS! 

Afis I Made This Arad - Galleria Mall

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] anunț postat pe entertrainer.tv , aflăm că festivalul de manufactură și artizanat, cunoscut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *