Cu artistii IMT in vizita la Vegan Time

Weekend-ul trecut am fost pe la Arad si asa cum am tot spus, imi place sa cred ca de fiecare data cand sunt la Arad se intampla cate ceva. Am dat cu pietre destule dupa Arad si orizontul tot mai umbrit al evenimentelor din oras dar hai ca se mai intampla si lucruri frumoase. Si indiferent de micile-mi arogante, Arad ramane orasul meu natal si indiferent de evenimentele din localitate, Aradul este un oras absolut superb. Trebuie intretinut, urgent, dar asta-i alta poveste.

Bun, si dupa evenimentul de la Teatrul de Marionete din Arad, de care v-am povestit deja aici, am avut placerea sa ma intalnesc si cu o parte din artistii care vor participa la I MADE THIS! festivalul de manufactura si artizanat pe care-l coordonez de mai bine de trei ani si care-mi aduce noi si felurite bucurii cu fiecare editie. La Arad ne apropiem de o noua prima editie. Un nou inceput pentru IMT la Arad si asta se datoreaza partenerilor de la Galleria care s-au aratat mai mult de cat entuziasmati de acest eveniment. Incepand de anul acesta, Galleria Arad va fi gazda singurului festival/targ 100% de handmade din Arad si acest lucru nu se va schimba prea curand.

Revenind la intalnirea de care va povesteam, trebuie mentionat ca-n Arad s-a deschis, relativ recent, un restaurant vegan. Se numeste Vegan Time iar proprietarii localului sunt tineri, ambitiosi si pusi pe fapte. Si uite asa, aproape imediat s-a infiripat o relatie de prietenie. Dupa ce am degustat si eu o parte din preparatele lor care sunt absolut delicioase si cu adevarat speciale in peisajul restaurantelor din Arad, zis-am sa dau vorba mai departe si sa mai invit niste lume pe la ei, sa guste si sa deguste.

Ei bine, cum IMT-ul are prin traditie o zi dedicata intalnirii cu artistii handmade inscrisi la eveniment, mi-am propus sa-i duc cu mine la Vegan Time unde le-am pregatit cate ceva. Bruschete cu tot felul de branzeturi, shaorma cu tofu, mai ceva ca aia cu “detoate”, si un ceai special de-al casei. Toate acestea ne-au fost servite in timp ce “puneam tara la cale” si stabileam ultimile detalii ale evenimentului care incepe in 26 iulie si se termina duminica, 28 iulie.

In concluzie, va recomand sa faceti o vizita la Vegan Time care este deschis de luni pana sambata de la 10:00 la 22:00 si la IMT, la Galleria Arad, care are acelasi program doar ca tine doar trei zile. ­čśë

Mai jos cateva poze de la intalnire:

i made this arad

vegan time

vegan time arad

shaorma vegan

shaorma cu tofu vegan time

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *