Cum aratau reclamele pe Facebook daca acesta era detinut de un prost

Ieri, nici nu m-am trezit bine dupa nebunie de peripetie cu CFR ca m-am lovit de un Facebook plin de reclame. Full de reclame! De la dreapta la stanga, prin post-uri si nu numai. Reclame de foarte mari dimensiuni, deloc targetate, ridicole si sfidatoare. Am crezut ca innebunesc, jur! M-au luat toti dracii! Si asta datorita faptului ca stiam ca timeline-ul nou e inca in lucru si ma gandeam ca i-a pus dracu’ sa testeze nervii utilizatorilor.

Hai sa va arat despre ce vorbesc, sa va faceti o idee:

fuck you facebook

Stati ca mai am:

facebook advertising

reclama facebook reclame pe facebookDaca cumva va veti lovi si voi de o treaba asemanatoare, luati aminte: virusul se numeste “hosts by Alex“. Se transmite prin chat-ul de Facebook si este relativ usor de scos, el trebuind dezinstalat din Control Pannel si cam atat. Cautati programul “hosts”, instalat de un user Alex, si-l dezinstalati, pe scurt. Si uite de ce nu-mi place sa las lumea sa butoneze calculatoru-mi pentru ca eu nu stau pe chat.

Dupa toata nazdravania, am stat si m-am tot uitat la print screen-urile facute. Facebook arata ca un site porno. Sau pur si simplu ca un site oarecare, plin de reclame care mai de care, si am conclus: asa aratau reclamele pe Facebook daca era detinut de un prost. Pe bune. Daca era administrat de un bijnitman de Romania, un site de asemenea dimensiuni si cu un asemenea trafic se ducea dracu’ din primele luni. Dupa primii zeci de mii de unici, administratorii, din prea mult “respect pentru vizitatori/utilizatori” isi bagau cracii-n toata treaba si umpleau timeline-ul de reclame imense. Toate de dragul unui ciuco rapid. Si cu ciuco ramanea.

#parereamea

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *