Doua bilete la PADINA FEST am de dat

Popor, zilele astea m-am tot agitat cu tot felul de nebunii si am uitat sa va spun ca am doua bilete la PADINA FEST de dat. Ei bine, uite ca va scriu acum. Am doua bilete, cu camping inclus, de dat pentru “un festival montan nascut din dragoste si grija pentru natura”. Un eveniment care  “imbina cu succes aventura, muntele si muzica intr-un cadru special: Platoul Padina, muntii Bucegi”. Si pus-am in ghilimele cele cateva randuri pentru ca le-am luat de pe pagina oficiala a evenimentului, padinafest.ro.

Pe foarte scurt: daca iti place muntele, muzica, aventura, ciclismul, cataratul sau pur si simplu iti plac peisajele montane, inseamna ca locul tau e la Padina. Clar!

Ce trebuie sa faci? Pai, trebuie sa lasi un comentariu la acest articol. Si nu orice comentariu. Vreau sa ma convingi ca tu esti cel mai mare si activ iubitor de munte si aventuri montane iar eu iti voi face cadou un bilet cu acces la camping la Padina Fest.

Ce zici, mergem la Padina?

P.S.: Ca sa va faceti o imagine despre acest eveniment, mai jos va atasez o prezentare video Padina Fest. Drept e ca-i un material mai vechi, el datand de prin 2011 dar hei, daca atunci arata asa spectaculos, imaginati-va cum arata acum!

*castigatorii se anunta in data de 25.07.13.

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    Mihnea Iuga July 20, 2013

    Cred că am descoperit problema… Iubitorii de munte nu stau pe internet (atât de mult încât să citească acest articol la timp) 🙂

  2. Reply

    […] Despre cine vine si ce mai gasiti in varf de munti, la Padina Fest, puteti citi pe WWMP NEWS. Iar daca credeti ca sunteti destul de curajosi pentru a participa, comentati-i lui Entertrainer.tv. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *