Faca-se voia Domnului si in Hip Hop!

Si pentru ca nu mi-am luat destule borcane-n blog pentru articolu’ ala cu Pocaitii si al lor hit “Hristos este in control!“, zic sa va prezint un nou super hit crestin al unui prunc care descoperit-a pe Dumnezeu inainte de pubertate. Cat despre versurile-i cre(s)tine si rima-i incrucisata de clasa a IV-a cu a-uri si e-uri scartaite pentru a atinge nota (do in cheia Puya) nu mai zic nimic. Si da prietenilor, si eu imi pun speranta in Domnul, speranta ca cre(s)tini ca asta n-o sa mai aibe acces la uneltele diavolului, Facebook si YouTube gen.

Amin!

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  carolina July 2, 2013

  n-as vrea sa ma iau de tine, dar acesta este un subiect destul de delicat si nu stiu de ce ai gasit sa te iei tocmai de ei. Oamenii acestia nu fac nimic rau, ba din contra. Si da, canta hip hop, dar versurile lor au o trimitere inteleapta, de altfel.
  Daca te indemna sa furi si sa dai in cap, nu eram de acord. Dar asa? De ce nu poti accepta ca oamenii acestia repecta anumite lucruri, au o anumita viata si tot ce fac e sa sa incerce sa-ti arate si tie si tuturor ce spune Biblia. Iar mistourile tale, imi pare rau ca iti spun, dar ar trebui sa le opresti in directia asta. Chiar nu cred ca e cazul sa faci misto pe astfel de subiecte!

  • Reply
   Gabriel Gorgan July 2, 2013

   Hai mai Carolina, chiar asa? Eu n-am nimic cu crestinii si la origini sunt si eu pocait (ca sa vezi rasturnare de situatie) doar ca, again, Dumnezeu nu-i un trend si nici nu cred ca fecioru’ asta-i inzestrat cu Duh Sfant. Parerea mea. 🙂

 2. Reply
  Adrian din Arad July 2, 2013

  Canta de Romania si conduce masina cu nr. de Germania … right … seems legit 😀

  • Reply
   Gabriel Gorgan July 2, 2013

   Asta te-a prins pe tine? Atat? De condus nu zici nimic? :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *