Facebook, matroana curvelor virgine!

Si n-a trecut o zi de cand aflu de la Mihnea Iuga gandurile mult prea hulitului Badea Mircea vis-a-vis de Facebook:

mircea badea facebook

 

Si daca tot am pornit de la premiza lui Badea, permisu-mi-am sa intitulez acest articol “Facebook, matroana curvelor virgine!”. Pentru ca mi-a sarit mustaru’ cand m-am trezit cu contu-mi suspendat

cont facebook suspendat

pe motiv ca:

Facebook, matroana curvelor virgine

 

Adica cum? Ce ma? Un print screen cu un taran care te fura cu hashtag cu tot violeaza Community standarda-urile Facebook?

Si crezut-am ca-i o gluma pana cand m-am lovit de urmatorul mesaj:

taran prost

 

Si zis-am sa click pe “let us know”, sa-i explic lu’ Facebook cum sta treaba insa bumbul ala duce la ghiseul nr. x, unde trebuie sa completezi un formular care, sa va spun drept, nu stiu cum are sa fie solutionat ca-i pe baza de istorisire. Si chef de povestit, la prima ora, n-am:

facebook block

 

Si formula “we may contact you for more details as we investigate” ma duce brusc cu gandu’ la un politist rutier, care constata o constatare si solicita investigatii amanuntite si dezvolta aceasta fraza manacand din buretele unui microfon de canal de stiri quality.

P.S.: Ca sa nu zica careva ca fac misto aiurea, luati de lecturati frumusete de docoment. Decat standardele de protectie a comunitatii facebook, o comunitate atat de fragila si feciorelnica. Si daca cumva aveti nervi de citit toate marsavia, va tai eu elanul spunandu-va ca imaginea pentru care am fost eu blocat nu corespunde cu nimic din ce scrie acolo dar hei, cineva trebuie sa protejeze si curvele virgine, nu?

facebook community standards

P.S.2: Si trebuie sa-mi fac un mea culpa fata de toti carora le-am recomandat uneltele facebook impotriva plagiatorilor din comunitatea-i. Mea culpa! Facebook n-are nici o treaba cu protejarea content-ului original, duplicarea lui frauduloasa (am zis-o!) pare sa-l coafeze.

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  GCM July 6, 2013

  Deja devine o porcarie. Mie mi-au blocat contul pentru ca li s-a parut lor ca numele Valy Valentin nu le cuafeaza comunitatea. Partea cea mai tare e ca daca vreau sa-l recapat trebuie sa le trimit copie de pe actul de identitate…http://gcm27.blogspot.ro/2013/07/facebook-vrea-buletinu-meu.html

  • Reply
   Gabriel Gorgan July 6, 2013

   Pai nu putea-i sa pui si tu un “xoxo” sau un “hot_baby69”, ceva ce sa-l convinga pe Facebook de intentiile-ti? Tz tz! 😉

 2. Reply
  verdedeparis July 13, 2013

  Ce porcarie 🙂 Nu conteaza, oricum in doi ani moare fb, vor ramane numai cu*vele virgine ale lui Gorgan si la**rii care se uita la pozele lor :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *