La anul facem I Made This in toata tara!

De cateva zile, artizani si artisti handmade din toata tara imi scriu tot mai interesati de I Made This, festival care acum se desfasoara in doua judete. Idei care mai de care si invitatii entuziaste imi apar aproape zilnic pe facebook si nu pot sa nu impart aceasta bucurie cu voi.

Mi-am permis sa fac un print screen unor comentarii si invitatii recente cu mentiunea ca nu stiu exact cum dar la anul imi propun sa le onorez pe toate. Bucuresti, Sibiu, Alba, Brasov, Mures, Iasi si poate chiar si Londra. De ce nu?

Va multumesc tuturor celor interesati de acest eveniment si-mi dau toata silinta ca impreuna cu ceilalti parteneri, coorganizatori si prieteni sa facem posibil cate un festival in fiecare oras. Stiu ca-i un angajament mare dar hei, avem putintica ambitie, ceva timp si prieteni in mai toate orasele tarii.

Si nu ezitati sa ne scrieti, sa ne lansati invitatii pentru a ne apuca sa facem o strategie pentru 2014 si sa includem si orasul vostru pe lista noastra de posibile locatii.

 

i made this festival i made this imt festivalUP-DATE: Reactiile continua sa apara!

handmade romania

 

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] „Aseară am pus punct unei noi ediții IMT. Un weekend în care am adunat cafele, povești și întâmplari alături de minunații participanți. Vă mulțumim și sperăm să ne revedem curând!” Organizatorii promit că o nouă ediție „e pe vine”, iar octombrie va găsi festivalul la Cluj. Așteptăm în curând un nou VIDEO cu experiența din acest sfârșit de săptămână, precum și să vedem realitate ideea – I MADE THIS în toată România. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *