Nu mai recomandati nimanui blogul lui Zoso!

Si n-am nimic personal cu omul. Pe cuvant! Treaba e ca acum doua zile aveam o discutie cu unul dintre oamenii care a incercat sa faca punte intre bloggerii din Arad si companiile locale. In ultimii doi ani am lucrat impreuna la cateva mici campanii, bugetate ridicol de prost dar hei, cineva trebuia s-o faca si pe asta. Inceputurile-s tot timpul grele asa ca am pornit la drum cu modeste pretentii financiare. Mai trebuie spus si ca-n Arad nu prea sunt bloggeri care sa internautizeze cu spor dar asta se datoreaza si faptului ca lipseste cu desavarsire un orizont real pentru posibilii pretendenti.

Revenind. Din vorba-n vorba, omul de care va povesteam mai sus discuta cu o companie despre posibilitatea expunerii ei pe bloguri mai mult sau mai putin locale. Si deduceti voi bine daca va ganditi ca compania (asa am vrut!) a refuzat, ceea ce nu ati dedus este ca inainte sa refuze, clientul a cerut sa i se prezinte numele cele mai mari din blogging, sa vada si el ce face un blogger roman. Unul de care a mai auzit cineva cat de cat. Inevitabil s-a ajuns si pe Zoso.ro, blogul celui mai blogger. Si nu contest ca-i cel mai ce dar incep tot mai tare sa-i contest aportul la blogging-ul mioritic pentru ca atunci cand ajunge un posibil investitor in online pe blogul lui, reactiile clientului sunt exclusiv radicale. Fie este dezgustat si revoltat, o reactie care pare sa fie majoritara, fie este de acord in totalitate. Problema este ca nici unul din categoriile enumerate mai sus nu va plati pentru reclama pe un astfel de blog. Si ma framanta umbra pe care o pune Zoso pe tot online-ul romanesc.

Important de inteles este ca in provincie online-ul sufera masiv. Nu-i un secret pentru nimeni ca la Bucuresti se da ora fixa insa asta nu inseamna ca toate celelalte 40 de judete (sper sa nu gresesc cifra) au sa stea cu mana intinsa sperand ca o sa li se arunce si lor cate ceva. Sunt firme si companii care reusesc sa aibe succes si in provincie si care sunt dispuse sa investeasca in online insa capetele de afis din blogging nu par sa incante pe nimeni. Si or fi bucurestenii mai open minded si mai futuristi de felul lor dar in teritoriu (vorba prompteristilor) treburile nu stau asa.

Si uite asa bloggingul romanesc va levita haotic intre spam si radicale opinii sau gratuite vulgaritati, share-uite de dragu hulelii.

Comments

comments

5 Comments

 1. Reply
  zoltybogata July 15, 2013

  Recomandăl pe al meu în locul lui 😀 .Multă sănătate

 2. Reply

  […] Nu mai recomandati nimanui blogul lui Zoso! pentru ca […]

 3. Reply
  nfl jerseys from china August 29, 2013

  Nu mai recomandati nimanui blogul lui Zoso! | EnterTrainer TV

 4. Reply

  […] articole parca ma ung pe suflet. Altele sunt de hulit in continuare. Nu, nu dau inapoi, tot ce-am zis despre el ramane in picioare insa acum ca spus-a omu’, cu buricele degetelor sale, ca “el e noul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *