PR-ul a prostit de cap HR-ul!

Despre PR, PR-it si PR-isti se scrie aproape zilnic. Erori peste erori peste fail-uri. Si mai grav este faptul ca nici acum nu prea-nteles-a lumea cu ce se manca treaba asta dar luam cu pita, sa ne saturam.

Azi citit-am un anunt da amploaiare la “una dintre cele mai active agentii de PR in social media” (GolinHarris), anunt postat pe blogul lui Manafu, un incontestabil formator si lider de opinie-n online-ul mioritic, si care suna exact asa:

golinHarris

Bun! Si mi-ati putea spune ca nu vedeti nici o problema cu anuntul asta insa nu pot sa nu-mi exprim mahnirea cand vad folosita tot mai des tehnica oferta fara cerere sau cerere fara oferta. Adica “noi” (noi fiind firma in cazul de fata) cerem toate cele enumerate mai sus si oferim (ATENTIE!) job! Pana acum doi-trei ani se folosea formula “pachet salaria atractiv”, o alta marsavie estetica care (asa am vrut!) nu spune absolut nimic! Si uite asa, PR-ul a prostit de cap HR-ul!

Aaaa, bad HR communication skills for a PR company, zic!

aici sursa la articol

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  Vlad Iuga July 10, 2013

  De mult nu se mai fac anunturi ca odinioare, strasnice treburi erau odata LOL. Frumoasa mentiune, prea putin elaborata, interesant lucru daca postai si un model de anunt care sa ‘faca treaba’.

 2. Reply
  Mihnea Iuga July 11, 2013

  Dar scrie ce ofera:
  – „isi specializeaza oamenii”;
  – ”ofera acces la o serie de instrumente si cursuri de formare”;
  – „ori participari la conferinte mari de profil”.

  Ce vrei mai mult de atat? 😉 Ce cred ca este cu adevarat inadecvat, este ca se cauta acesta persoana potrivita printr-o metoda care nu ar arata neaparat ca ai avea legatura cu social media. Adica e un fel de anunt in ziar dar pe internet. As fi avut mai multe asteptari de la „una dintre cele mai active agentii de PR in social media”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *