Adevarata problema a companiilor care vor sa lucreze cu bloggeri – studiu de caz: concertul Roger Waters

De cateva ore, misuna prin news feed-u-mi tot mai multe reactii care-si trag seva din articole semnate Ciubotaru si Auras. De Ciubotaru auzit-am cate ceva, despre cel din urma stiu mai nimic. Problema care framanta poporul este abordarea mediocra a concertului Roger Waters de aseara. Spun ‘mediocra’ pentru ca asa am dedus si pentru ca, poate, asa si este. Adevarul e ca ambii invinuiti si-au permis sa emane nu doar fluturasi roz despre concertul Roger Waters de aseara, asta in conditiile in care primit-au bilete moca de la Ciuc. Moca ma! Moca!

Ei bine, eu va marturisesc c-am citit printre randuri articolele celor doi si tot printre randuri citit-am reactiile care sunt cel putin ridicole. Pe bune, reactiile au ca argument de baza un piscot care nu le-a trecut pe sub nas, piscot care, printr-un proces de fermentare specific mahnitilor, are sa emane fluturasi roz.

Eu spun un singur lucru: NU AVEM DESTUI BLOGGERI! Si asta conclus-am si intr-o discutie cu Zoso, singura discutie pe care am avut-o tete-a-tete cu acesta de alftel. Pe bune! In asa numita blogosfera nu avem destule nume! Avem o mana de bloggeri, pe care-i stim dupa nume, cam aceasi de vreo cinci ani, si un puhoi de administratori de conturi wordpress, blogger etc. Ceva mai multi decat publicul Roger Waters de aseara. In plus, nisele lipsesc cu desavarsire. Eu personal nu stiu un blog bun de muzica (de ex.), care sa fie si relevant pentru blogging. Chiar nu stiu un blogger serios specializat pe zona asta. Sunt convins ca daca aveam un blogger relevant pentru nisa asta, de muzica zic, Ciuc ii dadea si lui o invitatie.

Atat Ciuc cat si alte companii care au in vizor bloggeri, au sa faca cel mai sanatos (nu cel mai bun) lucru, si au sa flirteze cu asa numitii ‘A-listeri’. Adica mana aia de oameni cunoscuti si cat de cat virali. Atat putem, atat facem!

Si daca n-ati inteles nimic din randurile astea, si sunteti dezamagiti ca n-am presarat niste intriga si pe aici, va servesc si articolele cu pricina: Ciubotaru aici, celalalt aici. Mestecati inainte sa inghititi, sa nu va stea in gat! #numazic

sursa foto: infomusic.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *