Baga-ti mintile in cap, Cargo!

Gasit pe net articolul asta:

cargo aradon

Inspirat din postarea asta:

trupa Cargo

Pare-se ca-i vorba de un concert Cargo la Arad, in cadrul zilelor Aradului (mare sarbatoare comunala) care nu s-a mai intamplat si care a fost prea tarziu anuntat de organizatori. Bun! Se mai intampla iar reactia trupei mi se pare fireasca.. Ce ma surprinde insa este ca trupa spune ca nu a cantat de “trei-patru ani in Arad”. Aparent. Si aici mi-a tresarit un ochi.

Ha? Ce? Poftim?

Pai, hai sa vedem ce zice google, ca sa nu para ca voiesc sa induc in eroare pe careva:

Acum aproximativ 2 ani, 2011 adica, Cargo facea concerte ‘maraton’ in Flex. Doua concerte programate (ATENTIE!) in doua zile consecutive. Dracu stie de ce! Mai jos un print screen cu ‘dovada’:

Cargo la Arad

 

Prin 2012, actiunea de mare angajament revine intr-un alt birt din Arad. Da dom’le, doua concerte, in doua zile consecutive, la aceasi ora, in acelasi birt. Dracu stie de ce si de data asta! Mai jos ‘dovezile’:

concerte cargo

cargo arad

Deci, de cand n-ati mai cantat voi in Arad, baieti? Trei-patru ani? Serios?

Si ca tot vorbim de Cargo si concerte programate si cancelate, va spui ca nici nu-i nevoie sa faci mare ‘ancheta’ cu ajutorul lui google ca sa vezi cum merge treaba. Mi-a fost de-ajuns sa scroll-uiesc de vreo doua ori pe pagina oficiala a trupei ca sa dau peste inca un concert cancelat, la Vama Veche de data asta.

concert cargoPana una-alte, e bine c-au ajuns cu bine la concertul din Tarnaveni!

concert cargo

In alta ordine de idei, hai sa va spun eu ce n-ati facut dragi rockeri: n-ati mai scos nimic bun! Ati pierdut din caracterul si atitudinea Cargo, asta pe langa timbrul vocal inconfundabil al lui Kempes! V-ati oprit la cantece, care, mai putin si istoria le va eticheta ca slagare! Unde mai pui ca voi chiar va luati in serios acum mai mult ca niciodata. Dragilor, pe bune, au trecut zece ani, la modul cel mai concret, nu ca aia trei-patru de care vorbiti voi, de cand nu mai aveti nimic de spus pe scena!

Permiteti-mi sa va anunt ca acum toti avem tigari. Acum sunteti voi cu doi pasi in urma noastra. Va avem mai aproape ca niciodata, ca acum avem youtube si putem trai fara voi asa cum traim deja fara vrajitoare! Chiar putem, pentru ca nu stiu care dintre voi ar iesi cu mine (de ex.) in oras timp de zece ani ca sa-i cant aceasi poveste. La un moment dat te mai saturi.

Lasati-ne sa ne bucuram de ce-a fost sau dati-ne ceva nou, ceva de suflet (vorba voastra), cu care sa ne mandrim, caci cumetria asta nu mai functioneaza. Pe bune ca lasati impresia unei trupe de cover-uri! De cover-uri scrise, candva, de voi, culmea!

#parereamea

surse: campusarad.roaradon.ro, arq.ro, facebook.com/cargorock

Comments

comments

2 Comments

 1. Reply
  Călin August 27, 2013

  şi de ce-ar arunca cineva cu borcane după matale? că pui deştu’ pe rană?

  • Reply
   Gabriel Gorgan August 27, 2013

   Is destui oameni care nu vede de barna, intelegi tu, Calin? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *