Cititorii INCOME MAGAZINE pun la punct autorii!

INCOME MAGAZINE este probabil unul dintre cele mai proaste proiecte Inact. Exceptand emisiunea difuzata duminica de Antena3, care pare decenta, proiectul per ansamblu este un dezastru total. Astazi, intamplator, am dat click pe un link care duce la site-ul lor, unde m-am lovit de un articol scris de Income Magazine, robotelul copy-paste de serviciu, cred. Articolul este clar o preluare aiurea de pe un site care, la randu-i, tradus-a gresit un alt site, pe sistemul perpetuum spam, iar cei cativa vizitatori momiti de titlurile ‘incendiare’, reactioneaza!

Intr-o lume guvernata de click-uri si unicii, astfel de reactii ma bucura. Ma bucura pentru ca eu marsez pe ideea de cititori, nu de click-uri si unici, iar astfel de reactii imi confirma ca mai avem inca aceasta categoria de internauti. Adica aia care citesc, rumega si scuipa daca nu le place.

Articolul cu pricina:

Income magazine

Reactiile cititorilor:

cititorii income magazine

Daca site-ul asta ar avea un minimum de decenta, ar face una din doua:

1. Ar sterge urgent articolul. De ochii lumii, vorba aia.

2. Ar face un mea culpa si le-ar multumi cititorilor pentru comentarii.

P.S.: Fiti pe pace, n-o vor face(si a iesit cu rima asta)! Sunt prea ocupati cu contabilizat click-uri!

Si in caz ca vreti sa vedeti articolul in splendoarea-i, copiati asta, ca link nu pun: incomemagazine.ro/articole/cele-mai-comune-otravuri-pe-care-le-folosesti-zilnic-in-bucataria-ta

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *