Felicitari, Moise Guran!

Hai sa-ncep acest articol cu niste negatii:

1. Nu, nu-mi place Moise Guran!

2. Nu, nu-mi place Victor Ponta!

3. Nu, nu ma uit la TVR!

De doua zile insa circula cu o viralitate stinsa, cateva articole si cateva aprecieri usor tacite la adresa lui Moise Guran, dupa editia speciala de stiri de la TVR, unde acesta l-a cam ciuruit pe Ponta. Si cand spun ‘ciuruit’, ma refer la intrebarile-n cascada care l-au dezechilibrat pe Ponta. Nu, nu l-au pus la pamant si nici nu-s de acord cu presa care spune ca Moise Guran l-a facut KO pe Ponta. Fals! Ponta pare sa se descurce foarte bine si pus la colt. Isi mentine calmul si desi scanat constant de camere si reflectoare, n-a varsat o lacrima de sudoare in cele 50 de minute de emisiune. KO a fost facut celalalt moderator care si-a consolidat anonimatul pe toata perioada emisiunii.

Treaba e ca ce a facut Moise Guran este golaneala jurnalistica profesionista. O eleganta bataie cu perne din care nimeni nu a iesit sifonat dar daca te uiti cu atentie, pe umarul lui Ponta au ramas niste pene. Pene de care nu se va descotorosi prea curand. Pentru o clipa, Moise Guran mi-a amintit de Razvan Dumitrescu, si aici ma refer la episodul ‘rusine Dinu Patriciu’, cu nota ca Moise Guran a fost mult mai elegant, mai documentat si de departe mai acid. Repet: golaneala jurnalistica profesionista. Imi pare rau ca am vazut acest material abea azi. Oricum, materialul l-am gasit si pe youtube, unde se bucura de ceva vizualizari, si il atasez si acestui articol cu nota ca: Felicitari, Moise Guran!

Comments

comments

2 Comments

 1. Reply
  me F.C. September 19, 2013

  “Felicitari, Moise Guran!” e ca si cum ai spune “felicitari, Mihail Neamtu, Falca, MRU, Base..” Tie felicitari pt cei peste 6 K de unici

  • Reply
   Gabriel Gorgan September 19, 2013

   Nu-i chiar asa. Il felicit pe om pentru emisiunea asta, dar hai sa nu intram intr-o dezbatere acum.
   Si multumesc pentru felicitari dar vezi ca s-au facut vreo 12 K pana la sfarsitul zilei. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *