Sa ne fereasca Domnul de Oreste Teodorescu!

Scria Sebastian Bargau zilele astea un articol intitulat “Soc si groaza! Oreste e mai prost decat prevede legea!”. Irelevant textul, titlul e relevant pentru articolul meu.

Treaba e ca de cateva minute, Oreste a share-uit poza asta:

oreste teodorescu

Sa lamurim doua lucruri:

1. Ala nu-i ‘font de copil’, daca intelegeti ce vreau sa spun! Cineva i-a pus in brate acestui copil propria-i frustrare. L-a fotografiat si a azvarlit mizerabila-i ‘capodopera’ pe internet. Idiotii care varsa o lacrima pentru fiecare gandac de bucatarie strivit, share-uiesc astfel de imagini. Si ele excita radicale ganduri si atitudini.

2. Textul ‘Politicieni de tinichea, sa va fereasca Domnul de Cruciada Copiilor!’ este (clar!) un text cretin de om care nu are proprietatea cuvintelor! FIY FYI: ‘Cruciada copiilor este poate unul dintre cele mai neobisnuite evenimente din tot evul mediu. Copiii vor pleca la razboiul sfant dupa cea de-a patra cruciadă (1202-1204), un dezastru al dogmei si invataturii crestine’. – istoriesicultura.ro

Pe scurt, nemarginita nemernicie a unor demagogi a dus in razboi copii. Rezultatul? Copii morti. Multi copii morti! O treaba asemanatoare se intampla si in zilele noastre doar ca unealta s-a schimbat si varsarile de sange au fost inlocuite cu instigarea la ura prin utilizarea copiilor pentru a promova mesaje radicale si pentru a impregna pe retina celor slabi de inger (sa fiu in ton) o ura instinctiva, radicala si lipsita de orice forma de ratiune. Si da, la baza stau niste parinti, ‘buni crestini’.

In concluzie: sa ne fereasca Domnul de nemernicie si iresponsabilitate! Sa ne fereasca Domnul de copii nascuti din ura si frustrare! Sa ne fereasca Domnul de prosti! Sa ne fereasca Domnul de o anarhie generata de instincte si emotii primare! Sa ne fereasca Domnul de Oreste Teodorescu!

surse: istoriesicultura.ro si facebook.com/CodulluiOreste

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  Octa Khan September 14, 2013

  e defapt FYI (for your information) nu FIY. da in afara de asta, da, iti dau dreptate G-man. Pe de o parte nu as fi atat de acid cu Orestel, e baiat ok. acuma ca o fi el politic sau social incorect aia e problema lui.

  • Reply
   Gabriel Gorgan September 14, 2013

   Nu-s acid cu Oreste, Octa. Is acis cu postarea-i absolut cretina!
   Si asta pentru ca e urmarit de foarte multi si ar trebui sa fie mai responsabil.;)
   P.S.: Mersi de corectura!

 2. Reply
  Mihnea Iuga September 14, 2013

  Și eu aș fi în acord cu Octa, referitor la Oreste (adică postarea-i): omul are și o tentă de umor în abordarea-i în general una agnostică (deci nu ar fi de acord cu dezastrul Cruciadei Copiilor). Ca să-mi susțin punctul de vedere, privește „politicienii de tinichea” în sensul de argou al cuvântului tinichea (1. însemn de grad al subofițerilor din armată și poliție 2. decorație ) 😉 Leagă aceasta de situația în care copiii învață saluturi naziste de la biserică, și ai să vezi într-o cu totul altă notă postarea lui Oreste.

  • Reply
   Gabriel Gorgan September 14, 2013

   Adevarat ce spui doar ca s-a nimerit sa fie postarea lui Oreste cea care mi-a pus capac. Si descrierea ei, evident! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *