Un film bun de duminica. Cu Chris Rock, culmea!

“In basme, ti se spune ca au trait fericiti pana la adanci batraneti. Nu ti se spune restul povestii dintr-un motiv foarte serios. Nu mai sunt dragoni de macelarit dupa finalul fericit. Incepe viata, si asta este mai dificila decat lupta cu orice dragon. Dar poti ajunge sa ai cel mai pretios dar din intreaga lume.” este replica care m-a cucerit. Si mi-am permis sa divulg aceste randuri pentru ca ele apar la finele filmului si ceva-mi spune ca veti reactiona ca si mine. Insa, nu spui cum am reactionat eu.

Filmul pe care vi-l recomand azi se numeste “2 days in New York” si-l pune pe Chris Rock intr-o cu totul alta lumina. Alaturi de el mai joaca si Julie Delpy (BIG Like!), care semneaza regia si parte din scenariu. Filmul e din 2012 si este inca unul care nu stiu cum de mi-a scapat. L-am gasit, intamplator, cautand un show de stand-up comedy cu Chris Rock, altul decat “Kill the Messenger”.

“Stiti de ce nu cred in suflet? Pentru ca existenta sufletului ar insemna probabil o alta viata dupa aceasta. Si daca ar fi existat, mama ar fi incercat sa comunice cumva cu mine. Cu toate ca stie sa nu ma contacteze cand sunt singura acasa noaptea.” este o alta idee misto care apare tot pe la finalul filmului, zic.

Si va las cu trailer-ul:

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply

    […] ieri mi-a scapat. Mi-a scapat articolul caci filmul bun nu. Ei bine, data trecuta am recomandat un film foarte fain cu Chris Rock, regizat si scris de o frantuzoiaca geniala, Julie Delpy. Duminica asta mi-am facut timp pentru un […]

  2. Reply
    piratulcinefil September 12, 2013

    L-am vazut si eu de ceva vreme…nu prea m-a impresionat…are o actiune liniara rau care este ticsita cu un umor mai putin pe placul meu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *