Acum e momentul sa legalizam prostitutia in Romania!

De cateva minute am citit, absolut intamplator (vorba vine), un articol intitulat: “Cum aratau prostituatele pe vremuri“. Drept sa va spun, titlul continua cu “Vei ramane uimit FOTO“, dar cred ca asa ne-am obisnuit cu astfel de formule incata nici nu merita sa mai mentionez. Oricum, in articol erau trei poze cu trei prostituate (cum bine ati dedus) de prin 1930. Absolut hidoase, in raport cu estetica zilelor noastre. Pozele:

acum e momentul sa legalizam prostitutia legalizati prostitutia sa legalizam prostitutia

Dupa ce-am vazut pozele, cumva instinctiv, mi-am amintit de numeroasele poze cu fetele din Cartierul Rosu din Olanda, poze care cisculau frivole pe Facebook nu cu mult timp in urma. Usor de recunoscut:

cartierul rosu Olanda cartierul rosu prostituate

Nu strambati din nas, toti ati vazut cel putin una din pozele astea!

Tot cumva instinctiv mi-am amintit ca in mai toate filmele americane suntem incurajati sa iubim roboti si roboate (daca-mi permiteti formula). Si nu-i unu filmul ala care prezinta scene de amoare intre un muritor de rand si un sac de cabluri si tevi. Si punand toate atea in balanta, am conclus: acum e momentul sa legalizam prostitutia in Romania! Dracu’ stie ce ne rezerva viitorul, hai sa ne bucuram de prezent! Unde mai pui ca acum c-am terminat cu maidanezii, strazile sunt sigure! ­čśë

Vorba aia: “avem atatea femei frumoase in Romania, si industria porno e la pamant. Pacat!

Surse: stiri.rol.ro & google.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *