Ce este MASmedia – miscarea ANTI social media?

Ce este MASmedia?

Se traduce ‘Miscarea ANTI social media’ si este prima conferinta anti mit, spam si stereotip din Romania! Un soi de mythbusters de Romania. Un fel de altfel. O conferinta unde nu se dezbat aceleasi subiecte, ci se combat! Unde nu se discuta aceleasi discutii si nu se promoveaza aceleasi valori! Un eveniment anti “click aici, vezi aici, asa ceva nu ai vazut niciodata, o sa razi cu lacrimi, soc, soc si groaza, socant, scandalos, incredibil, poze incendiare, breaking news” etc. Un eveniment anti “Like & Share pentru un frigider”(intelegeti voi).

Ce nu este MASmedia?

MASmedia nu este un eveniment anti Facebook, Twitter, Google Plus etc! Nu este anti presa! Nu este anti publicitate! Nu este anti scoala! Nu este anti oameni sau formatori! La MASmedia nu se da cu pietre si nu se huleste aiurea! La MASmedia combatem mituri, stereotipuri si feluritele forme de spam. Si nu numai! Combatem conceptul, prost inteles, de “social media”. Pentru ca nu-i un secret pentru nimeni ca facebook-ul, de ex, este asociat cu ptitipoancele, cocalarii, fetele cu botic de rata, pozele-n toalete si share-uri dintre cele mai ridicole cu informatii false.

De ce MASmedia?

Pentru ca a venit momentul! Pentru ca e nevoie de altceva! Pentru ca e nevoie si de alte opinii! Pentru ca informatiile nu sunt suficiente! Pentru ca e nevoie si de o altfel de experienta! Pentru ca protestele de duminica nu sunt o solutie! Pentru ca e nevoie si de lucruri nespuse, de experiente neimpartasite si de noi atitudini! Pentru ca piata ne formeaza uneori gresit! Pentru ca-n scoala nu ni se spune tot, sau nu ni se spune mai nimic concret(dupa caz)! Pentru ca sunt atat de multi oameni care au lucruri de spus si nimeni nu-i asculta! Pentru ca am coborat prea tare stacheta, si cu valorile/nonvalorile actuale nu progresam!

Cum se participa la MASmedia?

Se face rezervare. Se plateste un bilet, da. Locurile sunt limitate, da. De luni punem biletele in vanzare si o sa facem si o super promotie, ca tot e la moda.

Unde? Cand?

Noiembrie 15 si 16. De la 17:00. La Hotel Univers T. Sala o anuntam cu o saptamana inainte.

Cine vorbeste la MASmedia?

La MASmedia vorbeste Gheorghe. Andrei Gheorghe. Pentru ca-i un reputat anti! Pentru ca a spus de-a lungul timpului multe lucruri “nasoale” despre presa, mediu in care a activat multi ani.

La MASmedia vorbeste si Razvan Exarhu. Pentru ca nici el nu este un promotor al tiparelor media. Pentru ca este omul solutiilor simple si pentru ca cunoaste presa centrala mai bine decat multe vedete autohtone.

La MASmedia mai vorbeste si Vali Petcu. Zoso. Bloggerul anti erou. Un alt mai putin simpatizat, barfit si rasbarfit om de social media si blogging.

La MASmedia vorbeste si Ana Morodan, “contesa bloggingului de fashion”. Pentru ca fashion-ul e plin de mituri. Mai ales in online.

La MASmedia vorbeste Oana Barbu, PR-ul campioanei Romaniei la Rugby, Lector Universitar Doctor si om de publicitate. Pentru ca publicitatea din scoli nu-i ca aia de pe piata.

La MASmedia vorbeste Lucian Valeriu. Pentru ca despre el nu se mai stie nimic dar pe el chiar mi-ar placea sa-l cautati pe google. Ex. presar de ancheta si investigatie devenit pamfletar. Aici sunt multe de spus.

La MASmedia vorbeste Echipa Cenzurat de la Look TV. Pentru ca ei fac misto de toate mondenitatile, ca nimeni altii! Si mondenitatile nasc monstrii in lumea stereotipului.

La MASmedia vorbeste si Eugen Albu. Pentru ca-n lumea anteprenoriatului, ca sa ai succes, trebuie sa infrunti cel putin trei categorii de oameni!

Si cam atat! Promit sa revin cu articole dedicate pentru fiecare vorbitor, dar cred ca v-am spus deja destule cat sa va atrag putin atentia asupra acestui eveniment. Ne vedem la #MASmedia!

P.S.: Detalii gasiti si pe site-ul oficial – antisocialmedia.ro – si pe pagina de facebook.

Comments

comments

2 Comments

  1. Reply

    […] “La MASmedia nu se da cu pietre si nu se huleste aiurea! La MASmedia combatem mituri, stereotipuri si feluritele forme de spam. Si nu numai! Combatem conceptul, prost inteles, de “social media”. Pentru ca nu-i un secret pentru nimeni ca facebook-ul, de ex, este asociat cu ptitipoancele, cocalarii, fetele cu botic de rata, pozele-n toalete si share-uri dintre cele mai ridicole cu informatii false”, arata organizatorii. […]

  2. Reply

    […] Organizatorii spun că vor să distrugă miturile, fiind prima conferinţă din România anti mit, spam şi stereotip. Este anti click aici, nou, şocant şi anti “Like & Share pentru un frigider”(http://entertrainer.tv/2013/10/ce-este-masmedia-miscarea-anti-social-media/). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *