Cine nu sunt iubitorii de caini?

Astazi, pentru ca am avut o zi nu foarte usoara,  cu cateva zeci de treburi de facut departe de domiciliu (cum ar spune profesionistii), mi-am lasat caminul in grija beagle-ului Marx, o scumpete de caine(ala din poza)! Ce am gasit cand m-am intors? Pai, reviste rupte si imprastiate peste tot, perna si lenjeria de pat prin toata casa, cabluri atarnande si tot felul de nevoi canine ascunse prin cele mai greu accesibile zone. Intr-un cuvant: paradis! Drept e ca nu mi-a sfasiat nimic esential, e puiut, mai face d-astea. Dupa vreo 20 de minute, totul a fost ca nou, asta e, mai face omul si d-astea, insa cum adunam eu cacat de pe parchet si gadilam gresie din bucatarie cu mopul, mi-am amintit o discutie avuta (si) azi, la cafea, despre iubitorii de javre.

Si mi-am amintit ca: iubitorii de caini nu sunt cei care “awwww”, “ioiii”, “uiii”, “xoxo”, “<3”, “like”, “share” si “comment”. Iubitorii de caini nu sunt cei care n-au frica de maidanezi sau isi lasa odraslele sa ii mangaie. Iubitorii de caini nu sunt cei care mai arunca, si ei, un colt de paine javrei din spatele blocului. Iubitorii de caini nu sunt cei care mai merg si pe la adaposturi sau mai doneaza oasele de la sindrofia de aseara. Nu sunt cei care share-uiesc poze lacrimogene, articole cu si despre abuzurile asupra maidanezilor sau a altor nefericite javre. Nu sunt cei care fac petitii online, fac evenimente pe facebook sau dau attending la astfel de eveniment. Nu sunt cei care-si spala rufele-n public (a se citi: vantura cearceafuri mazgalite pe la proteste). Iubitorii de caini nu sunt cei care varsa o lacrima, urla-n microfoane de presari descreierati si iresponsabili, sau merg pe la diferite spectacole televizate pentru a apara (vezi Doamne) drepturile patrupedelor. Nu! Pentru ca daca ai avea cel putin ceva de lucru, un job zic, si un caine in responsabilitatea-ti directa, n-ai avea timp pentru mai nimic!

Iubitorii de caini sunt aia care aduna/curata cacat de caine zilnic, de cel putin trei ori pe zi, de sapte ori pe saptamana, 366 sau 365 de zile pe an, fara sa coboare (prea des) toti sfintii din ceruri. Punct!

Nota: prin “cacat”, a se intelege toate nazdravaniile posibile si imposibile de care sunt capabile aceste gingase fiinte. Pentru ca indiferent de rasa, mai toate javrele astea sunt niste iubibile! 😉

Comments

comments

One Comment

  1. Reply

    […] Am mai spus, iar acum simt nevoia sa reformulez: iubitorii de caini sunt niste ipocriti! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *