Am visat romaneste

Bun, sa nu va retin mult: am visat azi-noapte un vis! Nu visez prea des asa ca, e destul de notabila treaba. Acum, interesant este ca ma visam pe motor. Nu un motor smecher. Se face ca si-n vis eram constient ca nu-mi permit un motor prea smecher. Detalii. Si mergeam eu cu motorul ce mergeam, pana cand, dracu’ stie cum se face, ma opreste politia pentru viteza. A se nota, drumetia-mi pe motor era cumva boema, nu mi-am dat seama ca ii dau talpa. Eram chel si-n vis, pletele m-ar fi ajutat. Ei bine, opresc pe dreapta unde brusc apare si o gagica. Tot cu motor. Va jur ca nu inventez nimic, incerc sa fiu cat mai fidel halucinatiei. Deci, eram un el si o ea, cu motoare, undeva pe dreapta, desi as putea sa jur ca am calcat si o continua, ca sa oprim intr-o parcare, pe stanga. Si asta cu binecuvantarea politistului, bineinteles. De aici totul devine o lalaiala lunga, plictisitoare, in care eu ma chinuiam sa conving politistul sa nu ma amendeze, sa nu-mi ia banii, sa treaca cu vederea, sa tot felul. Gagica n-a scos o vorba pe toata perioada visului dar ceva-mi spunea ca ne cunoastem. Ea asista muta la toata discutia.

Bun! Important de inteles este ca visul meu a fost 5% pe motor, plimbandu-ma cu chelia-n vant, calcand-o dramatic fara sa-mi dau seama, si 95% a fost scena cu politistul. Cumva ca prin ceata, cumva neclara dar a dracu de lunga.

Ati inteles ceva din toata povestea asta?

foto: alphacoders.com

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  Mihnea Iuga December 21, 2013

  Da, am inteles ca mai bine lasai sa-ti dea amenda si vedeai care-i treaba cu motociclista. Dar nuuu, altele-s prioritatile 😉

  • Reply
   Gabriel Gorgan December 21, 2013

   Mno, la asta nu m-am gandit. La asta cu motociclista, zic. 😉

 2. Reply
  Fecioru Florina December 21, 2013

  Subconstientul iti spune ca ai chef de o plimbare.

  • Reply
   Gabriel Gorgan December 21, 2013

   Imi spune de ceva timp, si anul viitor imi propun sa fac mai multe. Si mai lungi! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *