Stiu ca sunt prost, dar nu ma mai uit in jur!

Imi lipseste exercitiul. Ma pun la tastatura si parca lovesc aiurea tastele. Degetele mele se uita unul la celalat, si ridica din incheieturi. Nu-mi iese. Si nu c-as fi scris eu nu stiu ce pe blogul asta, dar era o stare acolo. O luna a trecut si gata, m-am blocat cumva la scurte randuri pe facebook. De twitter nu ma apuc, chiar daca ma imping niste unii intr-acolo. Nu cred in binecuvantarea celor 140 de caractere.

De 20 de minute ma chinui sa scriu trei randuri inspirate si nu-mi ies. Am mai avut un moment d-asta, si pare-se ca se tot aduna astfel de momente.

Gata! De azi nu mai citesc bloguri proaste! Dracu’ stie cum am sa le evit pe toate, dar jur ca o sa migrez spre blogurile de fashion, life style, si proiecte de pe nisa asta. Cred ca oamenii care scriu pe astfel de bloguri isi aleg ceva mai atent cuvintele. Ca hainele, si subiectele. Pentru ei, cuvintele au si ele o estetica anume, si cineva sigur ii va penaliza pentru neinspiratele formule. Si cand spun “cineva sigur ii va penaliza”, aici vorbim de lovituri onoare, reputatie si teluri care in blogosfera de facebook lipsesc cu desavarsire.  Te gandesti de doua, trei, patru ori inainte sa publici urmatorul articol.

Si radem glumim, dar Doamne cate bloguri proaste, cati oameni care scriu pentru 200 de click-uri (maxim!). Si cum scriu ei zilnic, incurajati sa exceleze in mediocritate, in cel mai bun caz. Ca-i nevoie, ca ne trebuiesc mai multi bloggeri si alte astfel de porcari. Unde mai pui ca printre ei se numara niste unii care chiar cred ca-s pe aratura cea buna, si ajung prin tot felul de campanii care umplu facebook-ul de hashtag-uri, si cam atat. Greu cu endorsement-ul, desi monetizam tot mai mult cacat in online.

Ah, da, mi-am amintit: stiti vorba aia cu “stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj”? Da? Ok! Eu nu ma mai uit in jur!

P.S.: Si da, bloggere, cei mai multi cititori sunt pe cele mai inguste nise!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *