Trei motive pentru care sa renunti la Vodafone

Eu sunt client Vodafone. Client business. Se fac doi ani zilele astea. Am fost client Orange, si chiar daca sunt pe cale sa renunt si la Vodafone, nu regret c-am ales Vodafone peste Orange acum doi ani. Bun! Le platesc o gramada de bani, si nu exagerez. Dupa doua luni de cand incerc si eu sa gasesc o formula mai practica de lucru cu ei, am ales sa renunt la contract, iar acum, la final de drum, nu simt nevoia sa le multumesc pentru colaborare.

De ce?

1. Pentru ca Vodafone are cel mai incompetent dar extrem de politicos staff din Romania. Sunt in stare sa-ti zica aceasi poveste/poezie, de zece ori, in cu totul alte cuvinte, fara sa clipeasca sau sa scartie pe alocuri. Sunt incredibil de rigizi, pachetele lor sunt tot mai putin dinamice, tot mai scumpe, si statutul de client business nu te ajuta cu absolut nimic, ba chiar dimpotriva.

Nota: drept e c-am vorbit la un moment dat cu unul ceva mai luminat, ba chiar simpatic si sincer omul, dar si el mi-a marturisit ca nu poate face absolut nimic, ca ofertele le genereaza programul si ca, ghici ce, sunt exact alea de le stie toata lumea de prin magazine. Exceptia intareste regula, sau cum era?

2. Pentru ca m-am saturat de Ghita Ciobanul. Sunt subiectiv, stiu, dar m-am saturat sa asociez un cioban cu formula “roman cu initiativa“. Si asta in conditiile in care stiu exact cat de rigide, dificile si aiurea sunt pachetele Vodafone. Si da, ma simt si eu roman cu initiativa, si nu mi se mai pare amuzant ca-s bagat in aceasi oala cu Ghita si, mai nou, tot neamul lui. Desi la inceput n-am comentat, am ras in cor cu lumea, acum consider ca deja intindem coarda.

3. Pentru ca, atat in online, cat si in offline, Vodafone neglijeaza clientii nemultumiti. Atentie: ii neglijeaza, nu-i ignora! Le da pas cu zambetul pe buze si, daca esti slab de inger, sunt toate sansele sa mai ia ceva bani de pe tine, convingandu-te ca, de fapt, ai facut tu alegerea gresita atunci cand te-ai abonat, si un pachet cu doi euro in plus iti va rezolva in mod cert problema.

Si as putea sa fac o intreaga poliloghie pe tema Vodafone, si as putea scoate o intreaga analiza vis-a-vis de campania lor, dar nu cred ca intereseaza pe cineva. Misto e ca radem, scoatem banii, dar feri Doamne sa-i faci pe clientii Vodafone niste ciobani. Cioban e Ghita ala, noi suntem romani cu initiativa! Si da, asta-i ca basmul ala cu romanul cetatean european, cu drepturi.

#parereamea

P.S.: Da, scris-am de bine de Vodafone acum vreun an, dar atunci ma prea raportam la experienta proasta avuta cu Orange.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *