Dumnezeu ne-a binecuvantat cu defecte marketabile

De cateva zile mi-e plin news feed-ul cu link-uri catre articole care vorbesc despre Lizzie Velasquez. Daca nu v-ati lovit si voi de ele inca, va spun pe scurt ca Lizzie, acum, este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati vorbitori motivatonali din lume, autor, are 24 de ani si sufera de o conditie medicala extrem de rara, neonatal progeroid syndrome. Cat de rara? Pai, mai sunt doar doi oameni in lume care au problemele ei. Si despre ei nu se stie mai nimic. Bun!

Fie ca vorbim de Huffington Post sau 9gag, ca sa comparam extremele, mai toate site-urile ii aduc elogii. Si nu contest ca le merita. Pe toate! Acum, fiecare va puteti face propria parere, eu insa am conclus un singur lucru: Dumneze ne-a binecuvantat cu defecte marketabile! N-o luati in nume de rau, n-o spun cu sens peiorativ, ba chiar dimpotriva. Probabil ca-i un alt mod de a spune brand yourself, cu accent pe defectele proprii, indiferent de natura lor.

Mai jos materialul viral, merita vazut integral, iar aici si aici gasiti detalii despre Lizzie.

foto: Ryan Towe Photography

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    Aculdincar January 11, 2014

    Ai dreptate, dar te puteai exprima la fel de bine fără să-l incluzi pe Dumnezeu în articol. Speri să nu te superi, baftă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *