Of course , i wouldn’t want u to miss this!

Nu stiu altii cum sunt, dar pe mine m-au “condamnat” multi pentru faptul ca n-am prietenii de bere. Adica prieteni d-aia de te vezi zilnic cu ei, dupa munca de obicei, sa barfesti culoarea chilotilor colegului/colegei de birou. Uite ca n-am! Imbatranesc si ma bucur de cele mai ciudat, zic unii, prietenii. Va marturisesc ca am prieteni cu care vorbesc odata pe an, ne vedem si mai rar, dar exista ceva atat de special acolo incat compenseaza pentru toate serile pe care as fi putut sa le pierd la bere cu tot felul de anonimi frustrati de job-ul lor, sau de societate in genere. Ma bucura oameni frumosi din toate colturile lumii, cu care schimb mai mult decat vorbe; schimb experiente si trairi. Ma bucur de oameni care la patru noaptea imi trimit poze din lume. Si va povestesc toate astea pentru ca tocmai am primit poza asta de la probabil una dintre cele mai dragi si vechi prietene. Banuiesc ca-i in India acum, si nu va ascund ca ma roade invidia, dar ma roade la modul frumos, cred.

“What do u think of my sari?”

  sari

Comments

comments

3 Comments

  1. Reply
    Vlad Iuga January 24, 2014

    Frumos, iti impartasesc pe deplin punctul de vedere enuntat. Probabil, o alta fateta a ‘razboiului generalizat’ intre calitate si cantitate.

  2. Reply

    […] de mai jos. Un fel de “Good morning, Vietnam”. Morala ramane aceasi, asta! Si clar, anul asta trebuie sa calatoresc mai mult, ca gagicele mele dragi, la care tare, si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *