SOC: Cercetatorii britanici au descoperit ca romanii conditioneaza continut ilicit de un share pe facebook

Va pare cunoscut?

cercetatorii britanici

Bun!

Se intreba Zoso, ieri, daca “Kanal D sunt prosti sau ticalosi?“, referindu-se la un articol sursa pentru mizeria de mai sus. Articolul a devenit oarecum viral, desi viral e mult spus, dar putem spune ca a circulat in draci si a fost preluat de tot felul de site-uri in cautare de click-uri. Acum, treaba e ca unele s-au zbatut pentru viralitate si au coditionat continutul, ilicit din foarte multe puncte de vedere, de un share pe facebook. Cati au muscat-o? Multi! Cati o musca in continuare? Mai multi! Pare-se ca noua metoda de a castiga “cititori noi“, cersitul cu forta, da roade si tot mai multi apeleaza la aceasta solutie.

Si da, asa cum pana azi n-a vazut nimeni o poza cu un iPhone pe care scrie “share and like if you want a free iPhone (you idiot – as adauga eu)”, asa n-o sa vada nimeni prea curand un astfel de abuz dincolo de spatial carpato-danubiano-pontic, unde “pontic” pare-se ca se trage tot mai mult de la Ponta. Sigur, sunt si dincolo articole conditionate, dar in cazul lor vorbim de exclusivitati sau continut ce trebuie conditionat de varsta cititorului, sau alte criterii mai mult sau mai putin impuse.

Bottom line: onlineul romanesc este ca o biblioteca judeteana. Toti am fost pe acolo, stim titluri, fragmente, niste autori, dar nici dracu’ n-a citit nimic concret!

sursa foto: bez.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *