Explozie de culoare sau un nou IMT la Iulius Mall

Putin cam spumos titlul cand, de fapt, tot ce vreau sa va zic e ca ne apropiem, tot mai tare, de o noua editie IMT – I Made This Festival la Iulius Mall Cluj Napoca. Un targusor handmade cu plusuri cum ar veni. Ei bine, nu chiar un targusor pentru ca editia aceasta va ocupa tot parterul mall-ului. Pe foarte scurt, ca sa nu va retin de la mail-urile de inscriere care o sa curga pe imtfestival@gmail.com:

Perioada: 14.03 – 16.03.14

Orar: zilnic de la 10:00 la 22:00

Taxa de participare (standard): 450 ron (TVA inclus)
*unde standard inseamna un spatiu de 2mp, cu support logistic inclus.

Si pentru rezervarea unor spatii mai mari, nu trebuie decat sa luati legatura cu organizatorii, care sunt ceva mai multi la editia aceasta, pentru a va face “o oferta de nerefuzat”.

Ne vedem la Iulius!

P.S.: Poza am furat-o de pe demilked, unde scrie asa: “Massachusetts-based artist Aliza Razell creates tickling self-portraits that explore philosophical abstractions through the merged mediums of watercolour and photography. Using Photoshop, Razell unites the two mediums in her Anesidora (explorations of the Pandora’s Box myth) and Ikävä (the Finnish word meaning the feeling of longing) series.”. Mno, traducet-o voi pe asta!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *