Scrisoare deschisa doamnei ministru Maria Grapini

Draga doamna,

Am asistat involuntar la toata nebunia generate zilele astea de profilul dvs. de facebook. Involuntar, repet. Nu am avut timp, sincer sa fiu, ca sa aprofundez subiectul. Au aparut cateva zeci de articole, share-uri si comentarii mai mult sau mai putin spumante la adresa dvs. in news feed-ul meu, pe care nu am putut sa le ignor. Am incercat. Drept e ca nu le-am citit pe toate, dar un lucru este cert: sunteti cat se poate de autentica. Si pentru a ma convinge de lucrul asta, v-am vizitat si site-ul oficial, acolo unde m-ati intampinat astfel:

Maria Grapini

Draga doamna, pe mine m-ati convins! Sunteti perseverenta si rabdatoare. Aveti disponibilitate la efort si sunt convins ca stiti sa renuntati la alte lucruri in schimb rezultatele dvs. nu ne motiveaza. Nu detineti cunostinte iar oratoria nu doar ca nu-i punctul forte din fisa postului dvs., dar in public va si incurca. Rau! Ma sperie gandul ca va place ceea ce faceti. Nu stiu daca sunteti un bun organizator, n-am avut placerea sau privilegiul de a lucra cu dvs. insa o buna organizare incepe undeva la nivelul ideilor, acolo unde dvs. clar nu va descurcati.

Cred ca ati inteles gresit motto-ul pe care vi l-ati insusit, despre care spuneti ca-i apartine lui Titu Maiorescu, pentru ca l-ati scris gresit, draga doamna. Pana ma mai stapanesc, draga doamna, va cer un gest de profesionalism, respect, echitate, buna credinta si dreptate, anume – sa mergeti acasa. Lasati-ne! Nu ne puneti pe toti in situatia de va face agramata, inculta, nerusinata etc. Pentru ca sincer va spun, in acest moment, nu exista insulta online pentru care sa nu fie argumente solide.

Astept cu interes sa-mi aprobati pozitiv (de la maestrul Caragiale citire) rugamintea, Gabriel Gorgan.

Comments

comments

One Comment

  1. Reply
    me F.C. March 5, 2014

    ti-a raspuns stimabila?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *