Trei asemanari izbitoare intre hipsteri si manelisti

Nu spun ca hipsterii sunt niste manelisti, dar:

1. Asa cum manelistii au la baza neamul lor, radacinile lor, familia, prietenii, valoarea lor si (evident!) dusmanii lor, asa si hipsterii si-au cautat stramosii. Si aici ma refer la fotografia care a fost virala nu cu mult timp in urma, supranumita: primul selfie din lume.

primul #selfie din lume

primul selfie din lume

2. Asa cum manelistii au facut exces de silicot, botox si tot felul de implanturi si interventii chirurgicale ca sa le moara dusmanii, asa si hipsterii recurg acum la transplant de barba. Implanturi faciale adica. E drept ca moda n-a aparut inca la noi(cred), dar va avertizez ca dinspre vest bate valul.

transplant de barba hipsteri3. Asa cum manelistii si-au botezat copiii cu cele mai ridicole nume posibile(nu cred ca-i cazul sa va dau exemple), asa si hipsterii incep sa-si “stigmeze” loazele. La noi e inca-n fasa fenomenul (hai ca toti ne-am lovim de persoane cu nume tot mai… aparte), dar la sursa nenorocirii, tot in vest adica, se fac topuri deja.

nume de hipsterSi lista poate continua, dar m-am rezumat la cele mai importante trei, care, puse pe un timeline(zic si eu), vorbesc despre: origini sau trecut, prezent si viitor. Sa fie vorba de o conspiratie mondiala, oare? Ar putea fi o coincidenta. Ar putea fi… 

ar putea fi o coincidenta teo deko

Eu #numazic, dar tu ai putea sa dai mai departe. 😉

surse 1, 2, 3, 4

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *