Cum sa promovezi un muzeu – lectie de publicitate de la rusi

Bai, foarte misto de ce-s in stare unii. Serios! M-am tot gandit cum sa-i zic articolului astuia insa clar, campania rusilor de la Saatchi & Saatchi pentru muzeul de stat de Arhitectura Schusev din Moscova este o lectie de publicitate. Si veti spune ca “bine ma, Saatchi & Saatchi!”, dar nu asa se pune problema. Si de fecare data cand dau peste astfel de campanii, care nu-s putine in lumea asta, imi pocneste o vena-n cap cand ma gandesc ca pe aici, ciobanul Ghita este, si va fi pentru multi ani de acum incolo, un reper in publicitate mioritica.

Discover the full story(behind famous Russian landmarks)” se numeste campania, si te invita sa descoperi istoria si dedesubturile unor repere nationale rusesti, prin imaginile de mai jos. Niste imagini foarte foarte frumoase!

discover-the-full-storydiscover-the-full-story-advertisement

lectie de publicitate publicitate

cum sa promovezi un muzeucum sa promovezi un muzeu 1

sursa

Comments

comments

4 Comments

 1. Reply
  OchiiVerzi April 17, 2014

  Toata aceasta treaba tine de un singur om, un om cu perspective largi si acceptarea lui de catre societate. Degeaba vine un astfel de personaj la noi si expune o astfel de idee daca tot ceea ce primeste este: “Prea extravagant, prea scump, prea putin pompos … prea de la oras!” …eu din cate stiu obrazul fin cu cheltuiala se tine, iar la noi ideea de baza este “de unde pot sa mai fur” si nu “ce pot sa mai fac pentru tara mea”.

  • Reply
   Gabriel Gorgan April 17, 2014

   Problema-i ca nu prea intelegem ce inseamna “tara mea”, si ca parte din ea este si capra vecinului, zic. 😛

 2. Reply
  Fecioru Florina April 17, 2014

  La noi sunt tare la moda povestile cu zane virgine, si legendele cu zmei. deseori a bate campii este confundat cu un soi de creativitate. Treaba de cionabul Ghita chiar ar putea face parte din brandul de tara. Ne reprezinta trecutul istoric. Comparativ cu UK unde Voda***e are ca imagine centrala pe Yoda.

  • Reply
   Gabriel Gorgan April 17, 2014

   Yoda-i un personaj fictive misto, Ghita nu-i fictiv. Chiar deloc.
   Si zanele sunt asexuale. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *