#negativeselfie is the new #selfie!

Sa moara bibi(unde “bibi” este personaj fictiv) de va mint! Acum hai sa va zic: de ceva vreme, urmaresc cu atentie trend-urile din lumea #selfie-urilor. Nimic spectaculos. Treaba e ca in Cluj, trend-ul e sa-ti arogi trend-ul. Si aici ma refer la un anume Victor Miron, “clujeanul care a creat noul selfie, book selfie”-ul. La inceput am ras. Parea un baiat care vrea sa dezvolte/fructifice un trend care, din cate stiam eu, peste granite se practica de ceva vreme. Si nu numai peste granite. Dupa cum va spuneam, am ras (in sensul ca am zambit), si am mers mai departe. Cateva zile mai tarziu, vad tot felul de articole prin presa locala care trateaza nazdravania ca pe o gaselnita uber originala izvorata din putul gandirii baiatului astuia. Si Victor Miron confirma.

Bun! E drept ca omul are o cauza. Initial cauza se numea “cu cartile pe fata“, si chiar in condtiile date, imi foarte placea ideea. Originala, cu ecou ramanesc, cat se poate de explicita prin definitie, menita sa incurajeze oamenii sa citeasca(zice-se). Dar de la ideea si cauza pana la patent pe un selfie e ceva drum mai nene. Si nu vreau sa starnesc antipatii pe subiectul asta. Nu! Zic doar ca mie personal mi se pare (h)ilar ca cineva se zbate sa-si aroge un selfie.

Si ca sa fiu in ton cu “trend”-ul, imi asum si eu unul, cu nota ca n-as baga mana-n foc ca-s mare carturar. In consecinta, eu zic asa: #negativeselfie (a se citi cu vocea lui James Earl Jones) is the new #selfie! Si va provoc sa folositi si voi hashtag-ul asta. Aseara mi s-au alaturat ad-hoc doi prieteni, mai incapem cativa in barca. Reteta: faci un selfie, aplici un efect de negativ foto (de unde “negative”) si postezi cu hashtag-ul #negativeselfie. Hai, sa vedem ce iese! 😀

#negativeselfie gorgan

#negativeselfie esm

#negativeselfie

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *