Afla cat de irelevant este Radu F. Constantinescu

Se da o propozitie care vorbeste despre femei. In propozitia data, femeile sunt considerate proaste in exact aceasi masura in care sunt considerate destepte. Am luat propozitia, care oricum imi tragea cu ochiul, de pe un blog, si am postat-o pe facebook ca fiind semnata Radu F. Constantinescu. Treaba e ca formularea nu-i apartine. Mai amuzant e c-am furat-o de la Zoso. Soc si groaza, asa-i?

Aici statusul:

Concluzia este clara: Radu F. Constantinescu nu este, si nu va fi vreodata recunoscut pentru continut. De unde deducem ca opera lui este incontestabila, dar lipseste cu desavarsire. Radu F. Constantinescu este unu de le gadila pe femei. Si cu asta raman femeile, cu un gadilat care trece exact cum a venit, si dureaza exact cat ii ia unui fir de praf sa lupte cu bataia vantului. Puf! Si n-as fi primul care spune despre Radu F. Constantinescu ca este nonvaloare, dar in mod cert sunt primul care a demonstrate stiintific(!!!) acest lucru. Si da, asta de pe urma am zis-o ironic. 😉

P.S.: Daca nu ma credeti, faceti si voi experimentul asta, si veti observa ca-i suficient sa zici o treaba despre femei si sa zici c-a zis-o maistrul, ca nici dracu’ nu-si va da seama.

QED, zic!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *