Despre cele mai bune pogacele din Arad, si nu numai

Da dom’le, saptamana trecuta am descoperit cea mai misto patiserie din Arad. Si pentru ca sunt destul de multe patiserii pe straduta unde si-a facut aceasta cuib, simt nevoia sa v-o prezint ceva mai detaliat, nu doar pe facebook. Se numeste “Taramul dulce“, este o cofetarie de fapt, si da, n-am descoperit-o intamplator. Pe scurt, am descoperit-o plangandu-ma pe facebook de niste pogacele absolut groaznice cu care mi-am inceput ziua. Au vazut statusul meu, m-au contactat si m-au provocat sa le incerc pogacelele. Zis si facut! Mai apoi, m-am avantat si la placinta cu varza, si la cea cu cartofi. Si la niste saratele, bineinteles(poze aici si aici). Si da, e ce trebue, vorba poetului.

Bun! Acum, ce e important de stiu:

1. Nu au site, au doar un facebook, aici. Pentru ca sunt la inceput si nu, nu sunt un “business smecher” care se vrea “brand”, sunt un business onest, mic, care ofera produse de calitate, ca la mama acasa. Cu timpul, au toate sansele sa devina (si) un brand.

2. Ingredientele sunt dintre cele mai bune, nu fac rabat la calitate de dragul unui leu in plus in buzunar. Si asta-i una dintre diferentele esentiale daca e sa comparam cu celelalte patiserii/cofetarii de pe straduta.

3. Toate produsele sunt proaspete. Nu umplu rafturile aiurea cu produse pe care sa le scoata de sub tejghea a doua zi. De aia ii tare recomand dimineata, inainte de cafea.

Bun! Mno, eu va recomand sa incercati. Stiu ca multi dintre voi va incepeti ziua de lucru cu covrigi de la tot felul de patiserii asa ca zic sa incercati pogacelele, placintele si celelalte produse de la Cofetaria Taramul Dulce. Sunt cu mult mai bune, si costa cu nimic mai mult. Si nu, nu fac reclama (vezi Doamne), ci va fac o recomandare.

Cofetaria Taramul Dulce – Metianu colt cu Baritiu (Arad)

taramul dulce arad

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *