Ma-ta-i curva, golanule!

Este absolut fascinant cum, fara sa schiteze un rid si cu o seninatate granita cu prostia, seful Ministerului Transporturilor, minister care de cand exista n-a facut mai nimic pentru ceea ce reprezinta, Ioan Rus, reuseste sa jigneasca vreo trei milioane de sotii si tot cam atatia copii ramasi in tara cat timp capul familiei s-a dus sa toarne betoane pe unde apuca, sa-si scapa familia de parizer si margarina. Calculat-a dansul cam cat castiga nemernicii aia pe unde umbla, cam cat trimit acasa si cam ce fac nevasta si copilul cu banii aia.

Calculul este dintr-o realitate paralela, de estimare s-ar dezice pana si cel mai parlit lautar, iar aprecierile sunt cat se poate de reprezentative pentru mentalitatea dansului, familiei dansului, clasei politice pe care o reprezinta si a tuturor celor care sustin, intr-o forma sau alta, aceasta clasa politica. Usurinta cu care Ioan Rus a scos pe gura formularea si nonsalanta cu care a trecut peste moment imi confirma, din nou, cam in ce nota se discuta in cercurile politice oficiale si neoficiale, dar si in cercurile privat si familiale ale acestor oameni, despre noi, cei multi si prosti. Iar reactia moderatorului, Cosmin Prelipceanu, care-i sare in ajutor fara sa clipeasca, mi-a amintit cam pe unde se plaseaza presa centrala de top, aia cu accese, surse si resurse.
Zis-a Ioan Rus: ”Romania are trei milioane de oameni din forta activa in occident, dintre care un milion fierari-betonisti, zidari, lucreaza prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva.De 700 de euro vin acasă jumătate”. Pe scurt: daca esti vreun nefercit care traieste cu ma-sa, pe banii munciti de tac-tu prin strainatate, ma-ta-i curva, golanule!

In concluzie: stati linistiti prieteni, omul n-a jignit pe nimeni. A dat din casa. S-a scapat. Nu noi trebuie sa-l iertam, ai lui sa-l ierte.

Inregistrarea o gasiti aici. Cate ceva despre ”intelectualii din familia Rus” gasiti aici si aici. Iar poza am luat-o de pe rfi.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *