Cine sunt?

gabriel gorgan

Gabriel Gorgan sunt.

Candidatul ideal

Prin 2004 am constatat că sunt candidatul ideal pentru ONG-uri. No job, no money, no problem, deci hai sa ne incarcam timpul cu ceva. Si mi s-a potrivit de minune! Atat de bine incat, cu timpul am coordonat proiecte locale, nationale si chiar internationale. Fiind mereu tanar am coordonat mai multe generatii de alti tineri. Si-am facut-o traind la maxim, invatand sa privesc lucrurile altfel si sa iteleg multitudinea de sensuri care incap intr-o singura forma.
Desi nu credeam, surse demne de incredere sustin ca inca sunt ONG-ist!

 

Facultate de 3 ani in 5

Prin 2005 m-am apucat de facultate. Prin 2006 m-am lasat de facultate. Tanar si revolutionar, suferind de stigamtul ”rage” de care sufera, in mare parte, orice adolescent  am decis sa ma iau in gura cu toti! De ce? Pentru ca aveam ”papagal bun” si pentru ca am realizat ca la scoala primara si generala faceam de zeci de ori mai multa scoala!

Am terminat prin 2010, licentiat in comunicare si relatii publice.

Corporatist sezonier

In 2007 m-am lasat amploaiat. In lumea ONG-urilor vibra o schimbare care nu-mi placea si am decis sa ”cresc mare”. Mi-am depus c.v.-ul pe net, un c.v. de vreo 4 pagini plin de povestioare misto cu aventurile-mi din proiectele demarate. Lecturat de haseristi la misto, ajuns pe biroul unui manager fain am ajuns la un interviu la o companie de automotive. M-am amploaiat pe 10 milioane crezand ca l-am prins de D-zeu d-un picior. I was wrong!

Am infulecat xls. la micul dejun, am invatat statistica frate, mi-am perfectionat germana, am mancat praji la aniversarile colegilor si mi-am dat demisia cand am considerat ca e suficient.

Nu mai mentionez ca am fost depresiv in primele zile de munca vazand cu ochi-mi cum se lucreaza intr-o astfel de fabrica si cum unele birouri sunt organizate in “chiubicaluri” ca-n matix.

Regret si acum ca ziua in care mi-am dat demisia, toamna lui 2009, a fost singura zi cand m-am certat cu superiorul meu, manajeru’ de la planning.

Freelancer

Si m-am apucat de ale mele! M-am decis sa muncesc la un ONG impreuna cu doi prieteni. Intre timp unul s-a facut D.J. si unul director de vanzari la o companie italiana c-asa-i in Arad. Eu am intrat in lumea on-line. De ce? Pentru ca omul cu care am discutat despre crearea unui site pentru asociatie era mai priceput decat as fi crezut si pentru ca m-a provocat sa invat niste mestesuguri care, acum, sunt mai mult decat ”la moda”, sunt adevarate fenomene.

Interesat fiind de comunicare si vazand cum comunicare trece de pe analog pe digital am decis sa ma profesionalizez si mi-am facut cont pe Facebook! Eh, nu contul de Facebook e miezul dar m-am gandit ca ar fi amuzant sa formulez progresu-mi astfel.

M-am tinut de treaba si am ajuns aici! Unde-i ”aici”? Pai, sper sa nu fie tot aici in urmatorii ani!

Viciat de vicii

Cafegiu si fumator pasionat si totodata dedicat. Ma bucura oamenii minunati care ma-nconjoara si ii pretuiesc in felu-mi propriu. Dau cu parerea daca mi se cere si dau ”cu paru” cand e musai dar incerc sa-mi masor actiunile. Am cunoscut zeci de vedete de o mie de ori mai modeste ca mine si sute de prosti despre care s-ar spune ca sunt vedete asa ca ma consolez cu gandul ca sunt undeva intre.

Cred in ”se poate”, nu cred in ”se poate si asa”!

P.S.: Am ales sa nu-mi public c.v.-ul aici pentru ca, in principiu, aici public lecturabile nu chestiuni tehnice 😉

8 Comments

 1. Reply
  Aradul Meu | Doipedoi May 29, 2012

  […] Cristea, Oana Barbu, China Birta Cristian, Calin Pascu, Both Nicoleta, Raluca Moisi, Gabriel Gorgan, Oana Cancel, Cristina Puțan… Ei sunt cei care vor asigura programul primei ediții Aradul […]

 2. Reply

  […] avem pe Adela Cristea, Oana Barbu, China Birta Cristian, Calin Pascu, Both Nicoleta, Raluca Moisi, Gabriel Gorgan, Oana Cancel, Cristina Putan…si pe Daniel Mitre ca […]

 3. Reply
  Cristi September 20, 2013

  Misto blog 🙂 eu credeam ca blogurile au murit de fapt.

  • Reply
   Gabriel Gorgan September 20, 2013

   Eu cred ca blogurile inca nu si-au spus cuvantul. 😉

 4. Reply
  Dana Lalici August 26, 2014

  Tare descriere. Un om interesant, o zi mai frumoasa.

 5. Reply
  miruna March 1, 2015

  Haide sa lucram la un proiect pe care L-am început impreuna cu echipa mea și dacă este bine pus la punct va fi de ajutor …Schimbarea legii adopției. Poate spui ca nu sunt probleme.insa eu am dovezi ca sunt foarte mari problemele. ☺

 6. Reply
  Scaramouche March 16, 2015

  Fain scris! Asa mai da, neaosa onestitate! Chapeau bas, monser! La mai multe scrieri din preaplinul vietii! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *