An Astrological Guide For Broken Hearts, 3 motive să-l vezi

An Astrological Guide For Broken Hearts – 3 motive sa te uiti la acest serial

Atunci cand Netflix incearca si domeniul astrologiei, din ce in ce mai popular, rezultatul nu are cum sa nu fie la inaltimea asteptarilor.

Atunci cand vine vorba despre astrologie, exista doua tabere- unii care se opun, care nu cred deloc si care nu citesc niciodata horoscopul si exista cei care nu ies din casa fara sa stie cum le va merge.

Si Netflix a avut ideea stralucita de a adapta romanul scris de Silvia Zucca- An Astrological Guide For Broken Hearts.

Alice, protagonista serialului, nu a crezut niciodata in horoscop. Este trecuta de 30 de ani, este celibatara fara sa vrea deoarece tocmai a parasit-o iubitul si o anunta ca se va casatori, va ramane in curand fara loc de munca… pana cand se intalneste cu Tio, un as al astrelor care o initiaza in compatibilitatea dintre zodii.

Fiecare episod se concentreaza pe o zodie. Si vei vedea ca analiza care este prezenta in fiecare episod este foarte reala.

Muzica este foarte importanta si ea. Aici selectia este una foarte frumoasa- Electrocute, Tessa Violet…

In plus, tema este foarte actuala. Oare trebuia cu adevarat sa se inspire cineva din lumea magica a serialelor pentru un serial care se va bucura cu adevarat de succes? Este un fel de Bridget Jones Italian foarte feel-good. Este cea mai buna alegere deci pentru zilele care sunt din ce in ce mai racoroase.

Fanii comediilor sentimentale vor aprecia cu siguranta acest serial. Are un strop de senzualitate, de rautate si multe sentimente.

Cine este in casting? Alice este interpretata de actrita italiana Claudia Gusmano care a aparut si in Gomorra. Michelle Rosiello are rolul lui Davide Sari. Faimosul Tio care va fi si el protagonistul principal, este interpretat de catre Lorenzo Adorni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *