Elves, noul serial horror de Crăciun sosește pe Netflix

Elfii fac parte din folclorul sau miturile unor numeroase popoare. Dar sunt si mai prezente in tarile scandinave. Iar noul serial Elves va explora o parte din aceste mituri stravechi, existenta acestor mici creaturi care se numesc elfi. Dar, daca iti imaginezi ca este vorba despre mici elfi care il ajuta pe Mos Craciun, esti foarte departe de adevar.

De fapt, creaturile din noul serial danez de pe Netflix sunt mai degraba genul de creaturi care sunt insetate de sange, daca intelegeti ce vrem sa spunem.

Elves urmareste o adolescenta care pleaca cu familia sa in vacanta de iarna pe o insula cam pustie. Un lucru care pare ideal pentru a resuda legaturile de familie intre membrii sai. Dar, vacanta va lua o turnura cu totul neasteptata atunci cand isi vor da seama ca aceasta insula nu seamana cu nimic din ce au vazut pana acum. Aceasta este de fapt, populata de fiinte malefice care sunt separate de locuitori printr-un gard.

Serialul Elves vine direct din Danemarca. A fost creat de catre producatorii executivi de la alte seriale de succes precum The Rain, precum Jannik Tai Mosholt si Christian Potalivo, care au fost acompaniati de catre Peter Bose si Jonas Allen de la Miso Film.

In serial apar actori precum Ann Eleonora Jørgensen (Ride Upon the Storm), Rasmus Hammerich (A Horrible Woman), Lila Nobel (The Rain), Lukas Løkken (The Rain) si Peder Thomas Pedersen (The Lawyer).

O poveste fascinanta dar si infricosatoare in acelasi timp cu un scenariu original care se indeparteaza clar de povestile clasice de Craciun.
Am putea spune ca este ca si cum Midnight Mass ar fi intalnit Gremlinii. Elfii din acest serial nu au nimic de-a face cu fiintele inofensive despre care se spune ca il ajuta pe Mosul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *