Inventing Anna – fascinanta poveste adevărată adaptată pe Netflix

Noua colaborare dintre Netflix si Shonda Rhimes se intereseaza de destinul lui Anna Delvey. Serialul va spune povestea acestei influenterite si escroace care a inselat intreaga inalta societate new-yorkeza.

Deci in anul 2022, va trebui sa te pregatesti sa petreci ore lungi in fata ecranului, urmarind cele mai frumoase si mai interesante noutati Netflix, printre ele aflandu-se si Inventing Anna.

Despre ce este serialul? Inventing Anna urmareste Ancheta lui Vivian, o jurnalista foarte pasionata si foarte determinata care lucreaza la o Ancheta foarte asteptata. Se intereseaza despre Anna Sorokina, care si-a creat la un moment dat, in 2023, cand a sosit la New York, o noua identitate, Anne Delvey. Este vorba despre regina escroacelor, care isi asteapta procesul in inchisoare.

Tanara femeie risca ani grei de inchisoare dupa mai multe furturi. A escrocat hoteluri, restaurante, buticuri de lux si a furat foarte multe persoane din inalta societate new-yorkeza.

Tehnica sa? Sa se dea drept una de-a lor, o influenterita si o mostenitoare de origine germana.

Vivian va incerca astfel sa faca un portret al tinerei femei si se va lasa prinsa, in ciuda faptului ca nu vrea asta, in panza sa.

Povestea adevarata din spatele serialului. Serialul, la fel ca si Dirty John, este inspirat dintr-un fapt divers care a zguduit insa America. Serialul se inspira in mod liber din Ancheta aparuta in anul 2028 in New York Magazine.

O Ancheta scrisa de Jessica Pressler si care dezvaluie escrocherile lui Anna Sorokin, ajunsa la New York in anul 2013 sub numele de Anna Delvey, care face sa creada pe toata lumea ca este o mostenitioare foarte bogata.

Reuseste sa pacaleasca pe toata lumea oferind cele mai generoase bacsisuri, facturile sale imense de la hoteluri, de la magazine sau de la taxiuri, fiind mereu trecute in contul lor, dar niciodata platite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *