Serialele care bat recordurile de longevitate

Celebrul serial cu medici, Grey’s Anatomy, continua sa bata record dupa record. A fost reinnoit in mod oficial pentru un sezon cu numarul 18, spre marea bucurie a fanilor. Si acest nou sezon de la celebra drama medicala nu va fi cu siguranta ultimul. Iata care sunt alte seriale care bat recordurile de longevitate.

Supernatural. Serialul de 15 sezoane a luat sfarsit in anul 2020. Jensen Ackles, Jared Paladecki si Misha Collins au dezvaluit emotionanta veste in martie 2019, prin intermediul unui mesaj video pe Instagram.

The Big Bang Theory. Serialul ne prezinta aventurile lui Sheldon Cooper, un fizician si al grupului sau de amici trazniti si a vecinei lor frumoase, Penny. Serialul s-a incheiat cu sezonul numarul 12 in 2019.

Criminal Minds. Un serial politist din anul 2025 care se concentreaza asupra departamentului de stiinte comportamentale, care apartine FBI, si-a anuntat finalul dupa 15 sezoane. Un serial foarte popular, care a fost nominalizat la mai multe premii si care a fost difuzat pana in februarie 2020.

NCIS. Un serial cu Mark Harmon, un veritabil succes in lumea intreaga, care a ajuns pana la 18 sezoane. Este difuzat din 2003 si are peste 300 de episoade.

Doctor Who. Serialul a aparut pentru prima data pe micile ecrane in anul 1963. Si are numai putin de 38 de sezoane. In anul 2018, serialul cult a intrat intr-o noua era- faimosul rol al doctorului a fost preluat de o femeie. Este chiar inscris la Guiness Records drept serialul SF cel mai longeviv.

Dallas. Este un foileton American de 357 de episoade, cu o difuzare din 1978 pana in 1991. Povestea ni-i prezinta pe cei din familia Ewing si pe Larry Hagman in pielea unui baron Texan al petrolului, J.R. Ewing.

The Simpsons. Au aparut pe micile ecrane acum 3 decenii. Are 31 de sezoane si a avut un impact major asupra culturii americane, dar nu numai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *