The Time It Takes, un nou serial spaniol ce trebuie descoperit

O creatie a lui Nadia de Santiago, care are si rolul principal in serial, El tiempo que te doy adopta un mic format nu foarte traditional pentru acest tip de serial, avand 10 episoade de 13 minute.

Povestea incepe atunci cand, dupa foarte multi ani impreuna, Lina si Nico se despart. Tanara incearca sa isi refaca viata si sa se gandeasca tot mai putin in fiecare zi la fostul sau. De altfel si titlul serialului ne duce cu gandul la asta.

Pentru a trece peste o ruptura amoroasa, cel mai adesea este de preferat sa reincepem viata de la zero. Trebuie sa ne mutam, sa ne schimbam locul de munca si sa intalnim noi persoane. De fapt, foarte multi dintre noi stim cum e perioada oribila a despartirilor cand viata de zi cu zi sau obiceiurile noastre sunt date peste cap.

El tiempo que te doy este un serial care ne va aminti ca, pentru a trece peste aceste probleme, trebuie sa ne bucuram de prezent. Tot primul sezon ne atasam foarte tare de Lina, poate pentru ca ne recunoastem in ea putin prin problemele prin care a trecut.

In casting ii regasim pe Nadia de Santiago, Álvaro Cervantes, David Castillo, Mariví Carrillo, Nico Romero, Cala Zavaleta, Luisa Vides, Eloi Costa, Violeta Mateos, Carla Linares, Sergio Pozo, Stefy González, Prince Ezeanyim, Dariam Coco si Manuel Canchal.

Serialul este cea mai buna alegere pentru cei care adora povestile de dragoste si ii va emotiona fara doar si poate pe cei care sunt cu inima franta.

Cu siguranta ca va deveni serialul tau preferat! Si daca e spaniol, cu atat mai bine! Serialele spaniole de pe Netflix sunt din ce in ce mai bune si mai populare.

Finalul unei povesti de iubire este inceputul unei noi povesti, cu totul alta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *